Çok agresif olmuşum hamilelikte genelde sakın biriyim ama belki de bütün ağrıları acıları tek çektiğimiz için öyle oluyor birde erkeklerin umursamaz tavırları beni çileden çıkarıyor sakinleşmek istiyorum ne yapsam
Ne yaparsan yap doğuma kadar agresif olursun bende her iki gebeliğimde aşırı agresşf böyle azıcık bir şeye sinirlenen sabırsız biri olmuştum doğumdan sonra eski halime döndüm şükürÇok agresif olmuşum hamilelikte genelde sakın biriyim ama belki de bütün ağrıları acıları tek çektiğimiz için öyle oluyor birde erkeklerin umursamaz tavırları beni çileden çıkarıyor sakinleşmek istiyorum ne yapsam
Çok agresif olmuşum hamilelikte genelde sakın biriyim ama belki de bütün ağrıları acıları tek çektiğimiz için öyle oluyor birde erkeklerin umursamaz tavırları beni çileden çıkarıyor sakinleşmek istiyorum ne yapsam
Bu sefer de çocuk sitresi varNe yaparsan yap doğuma kadar agresif olursun bende her iki gebeliğimde aşırı agresşf böyle azıcık bir şeye sinirlenen sabırsız biri olmuştum doğumdan sonra eski halime döndüm şükür. İkinci gebeliğimde hatta eşim aha yine eskisi gibi agresşf olacaksın diye dalga geçiyordu benimle
![]()
Bencede sürekli telefon elinde ağzına emzik koymuşlar sanki birde kocam çok dedikoducu ya benide herşeyin içine koyuyor kendisini de ben baya konuştum öyle yapma diye her kes bizim de arakamızda konuşuyor ama onların yaptıklarından hoşlanmıyorsak kimseyede bunu yapmamalıyız diyorum en küçük birşey diyorum bakıyorum milletin ağzındaŞuan da aynı durumdayım eşim diyor sana birşey diyen yok sen niye böylesin diyor hormonlar değişiyor ya cnm çok normal erkek milletini de çok takma onlar vurdum duymaz lar
Bencede sürekli telefon elinde ağzına emzik koymuşlar sanki birde kocam çok dedikoducu ya benide herşeyin içine koyuyor kendisini de ben baya konuştum öyle yapma diye her kes bizim de arakamızda konuşuyor ama onların yaptıklarından hoşlanmıyorsak kimseyede bunu yapmamalıyız diyorum en küçük birşey diyorum bakıyorum milletin ağzındaŞuan da aynı durumdayım eşim diyor sana birşey diyen yok sen niye böylesin diyor hormonlar değişiyor ya cnm çok normal erkek milletini de çok takma onlar vurdum duymaz lar
Bencede sürekli telefon elinde ağzına emzik komuslar sanki birde kocam çok dedikoducu ya benide herşeyin içine koyuyor kendisini de ben baya konuştum öyle yapma diye her kes bizim de arakamızda konuşuyor ama onların yaptıklarından hoşlanmıyorsak kimseyede bunu yapmamalıyız diyorum en küçük birşey diyorum bakıyorum milletin ağzındaŞuan da aynı durumdayım eşim diyor sana birşey diyen yok sen niye böylesin diyor hormonlar değişiyor ya cnm çok normal erkek milletini de çok takma onlar vurdum duymaz lar
Bence de sürekli telefon elinde ağzına emzik koymuşlar sanki birde kocam çok dedikoducu ya bende herşeyin içine koyuyor kendisini de ben baya konuştum öyle yapma diye her kes bizim de arkamızda konuşuyor ama onların yaptıklarından hoşlanmıyor Sak kimseye de bunu yapmamalıyız diyorum en küçük birşey diyorum bakıyorum milletin ağzındaŞuan da aynı durumdayım eşim diyor sana birşey diyen yok sen niye böylesin diyor hormonlar değişiyor ya cnm çok normal erkek milletini de çok takma onlar vurdum duymaz lar
Bence de sürekli telefon elinde ağzına emzik koymuşlar sanki birde kocam çok dedikoducu ya bende herşeyin içine koyuyor kendisini de ben baya konuştum öyle yapma diye her kes bizim de arkamızda konuşuyor ama onların yaptıklarından hoşlanmıyor Sak kimseye de bunu yapmamalıyız diyorum en küçük birşey diyorum bakıyorum milletin ağzındaŞuan da aynı durumdayım eşim diyor sana birşey diyen yok sen niye böylesin diyor hormonlar değişiyor ya cnm çok normal erkek milletini de çok takma onlar vurdum duymaz lar
Bence de sürekli telefon elinde ağzına emzik koymuşlar sanki birde kocam çok dedikoducu ya beni de herşeyin içine koyuyor kendisini de ben baya konuştum öyle yapma diye her kes bizim de arkamızda konuşuyor ama onların yaptıklarından hoşlanmıyor Sak kimseye de bunu yapmamalıyız diyorum en küçük birşey diyorum bakıyorum milletin ağzındaŞuan da aynı durumdayım eşim diyor sana birşey diyen yok sen niye böylesin diyor hormonlar değişiyor ya cnm çok normal erkek milletini de çok takma onlar vurdum duymaz lar
İnşallah yoksa böyle de hiç geçmez sıkıcı hayatHerkezde olan birşey doğumdan sinra geçiyor hormonlardan kaynakli
İnşallah kuzumİnşallah yoksa böyle de hiç geçmez sıkıcı hayat
Hormonal değişiklikler kaynaklı oluyor canım maalesef doğuma kadar sürebilirÇok agresif olmuşum hamilelikte genelde sakın biriyim ama belki de bütün ağrıları acıları tek çektiğimiz için öyle oluyor birde erkeklerin umursamaz tavırları beni çileden çıkarıyor sakinleşmek istiyorum ne yapsam
Ay kız keşke benimki de az dedikodu yapsa da Müge Anlı izlemek zorunda kalmasam benimki de hep aman bize ne aman ne yapalımBu sefer de çocuk sitresi var
1 çocukta herşeyi ilk yaşayacağım için mutluydum ikincisini yine aynı şeyleri yaşıycam diye düşünüyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Bencede sürekli telefon elinde ağzına emzik koymuşlar sanki birde kocam çok dedikoducu ya benide herşeyin içine koyuyor kendisini de ben baya konuştum öyle yapma diye her kes bizim de arakamızda konuşuyor ama onların yaptıklarından hoşlanmıyorsak kimseyede bunu yapmamalıyız diyorum en küçük birşey diyorum bakıyorum milletin ağzında
Bencede sürekli telefon elinde ağzına emzik koymuşlar sanki birde kocam çok dedikoducu ya benide herşeyin içine koyuyor kendisini de ben baya konuştum öyle yapma diye her kes bizim de arakamızda konuşuyor ama onların yaptıklarından hoşlanmıyorsak kimseyede bunu yapmamalıyız diyorum en küçük birşey diyorum bakıyorum milletin ağzında
Bencede sürekli telefon elinde ağzına emzik komuslar sanki birde kocam çok dedikoducu ya benide herşeyin içine koyuyor kendisini de ben baya konuştum öyle yapma diye her kes bizim de arakamızda konuşuyor ama onların yaptıklarından hoşlanmıyorsak kimseyede bunu yapmamalıyız diyorum en küçük birşey diyorum bakıyorum milletin ağzında
Bence de sürekli telefon elinde ağzına emzik koymuşlar sanki birde kocam çok dedikoducu ya bende herşeyin içine koyuyor kendisini de ben baya konuştum öyle yapma diye her kes bizim de arkamızda konuşuyor ama onların yaptıklarından hoşlanmıyor Sak kimseye de bunu yapmamalıyız diyorum en küçük birşey diyorum bakıyorum milletin ağzında
Bence de sürekli telefon elinde ağzına emzik koymuşlar sanki birde kocam çok dedikoducu ya bende herşeyin içine koyuyor kendisini de ben baya konuştum öyle yapma diye her kes bizim de arkamızda konuşuyor ama onların yaptıklarından hoşlanmıyor Sak kimseye de bunu yapmamalıyız diyorum en küçük birşey diyorum bakıyorum milletin ağzında
Bence de sürekli telefon elinde ağzına emzik koymuşlar sanki birde kocam çok dedikoducu ya beni de herşeyin içine koyuyor kendisini de ben baya konuştum öyle yapma diye her kes bizim de arkamızda konuşuyor ama onların yaptıklarından hoşlanmıyor Sak kimseye de bunu yapmamalıyız diyorum en küçük birşey diyorum bakıyorum milletin ağzında