Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Agizdan mi oral mi verdi canim kac haftaliksin neden verdigini soyledimi .genelde kanama varsa veriyorlar veya ilk haftalarda olasi bir duruma karsi veriyolar senin sebebin varmi vermesi icin
fitili kullandiktan tam yarim saat sonra tuvaletim geliyo ilaç boşa gider korkusuyla tutuyom tam bir saat sonra ayağa kalkıyom öle tuvaletede gidiyom bir sorun olmaz deme
fitili kullandiktan tam yarim saat sonra tuvaletim geliyo ilaç boşa gider korkusuyla tutuyom tam bir saat sonra ayağa kalkıyom öle tuvaletede gidiyom bir sorun olmaz deme
1 sat yatman yeterli cnm, bende kullanıyordum gebeliğin başında fitil olarak düşük riskim ve kanamam olduğu için, hala kulanıyorum ama rahim ağzı kısalığı yüzünden
Uyumadan önce kullanmayı dene öyle bi sorunun olmaz .. ben doğuma kadar kullanacam erken doğumun önüne geçmek için daha önce de düşük riskim olduğu için kullandım
Uyumadan önce kullanmayı dene öyle bi sorunun olmaz .. ben doğuma kadar kullanacam erken doğumun önüne geçmek için daha önce de düşük riskim olduğu için kullandım
günde 2 kere kullanıyorum ben sabah aksam o yüzden zor oluyo korkuyorumda insallah ise yarar tuvalatemi yaptiğimda beyaz beyaz seyler oluyo akıntım beyaz geliyo normalmi bunlar