hamilelikte progestan neden verilir

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde evra tarafından oluşturulan hamilelikte progestan neden verilir başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,690 kez görüntülenmiş, 12 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı hamilelikte progestan neden verilir
Konbuyu başlatan evra
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan evra

evra

Kayıtlı Üye
rank
fitili kullandiktan tam yarim saat sonra tuvaletim geliyo ilaç boşa gider korkusuyla tutuyom tam bir saat sonra ayağa kalkıyom öle tuvaletede gidiyom bir sorun olmaz deme

Sibelita

Kayıtlı Üye
rank
fitili kullandiktan tam yarim saat sonra tuvaletim geliyo ilaç boşa gider korkusuyla tutuyom tam bir saat sonra ayağa kalkıyom öle tuvaletede gidiyom bir sorun olmaz deme
1 sat yatman yeterli cnm, bende kullanıyordum gebeliğin başında fitil olarak düşük riskim ve kanamam olduğu için, hala kulanıyorum ama rahim ağzı kısalığı yüzünden

Sedoss

Kayıtlı Üye
rank
Uyumadan önce kullanmayı dene öyle bi sorunun olmaz .. ben doğuma kadar kullanacam erken doğumun önüne geçmek için daha önce de düşük riskim olduğu için kullandım

evra

Kayıtlı Üye
rank
Uyumadan önce kullanmayı dene öyle bi sorunun olmaz .. ben doğuma kadar kullanacam erken doğumun önüne geçmek için daha önce de düşük riskim olduğu için kullandım
günde 2 kere kullanıyorum ben sabah aksam o yüzden zor oluyo korkuyorumda insallah ise yarar tuvalatemi yaptiğimda beyaz beyaz seyler oluyo akıntım beyaz geliyo normalmi bunlar

Tüm sayfalar yüklendi.