Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Hamilemiyim
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Rabia5056" data-source="post: 190874" data-attributes="member: 4852"><p>Mrb bende bebek düşünüyorum. Adetten iki önce test yaptım silik bir şekilde çıktı idrar testinde gidip kan verdim o gün 13 çıktı 2 gün sonra 27 iki gün sonra 45 3 gün sonra yani dün 95 çıktı adetim 7 gündür geçmiş şuan..sağlık ocağındaki ebe dedi belki boş gebelik belki dış gebelik değerlerin düzenli yukselmiyor..Dr a gittim Dr üstten ultrasonla baktı henüz bişe görünmüyor sıkıntı da yok dedi salı günü gel betana bakalım değerlerin kötü de değil dedi. Bu sağlık ocağındaki ebe korkuttu beni ya..sizin hamilelik yeni mi yada değerleriniz nasıl ilerledi.? Tskler</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Rabia5056, post: 190874, member: 4852"] Mrb bende bebek düşünüyorum. Adetten iki önce test yaptım silik bir şekilde çıktı idrar testinde gidip kan verdim o gün 13 çıktı 2 gün sonra 27 iki gün sonra 45 3 gün sonra yani dün 95 çıktı adetim 7 gündür geçmiş şuan..sağlık ocağındaki ebe dedi belki boş gebelik belki dış gebelik değerlerin düzenli yukselmiyor..Dr a gittim Dr üstten ultrasonla baktı henüz bişe görünmüyor sıkıntı da yok dedi salı günü gel betana bakalım değerlerin kötü de değil dedi. Bu sağlık ocağındaki ebe korkuttu beni ya..sizin hamilelik yeni mi yada değerleriniz nasıl ilerledi.? Tskler [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Hamilemiyim