Hamileyim

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Bilge tarafından oluşturulan Hamileyim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,172 kez görüntülenmiş, 23 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Hamileyim
Konbuyu başlatan Bilge
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Bilge

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Şuan öyle bi sıkıntım yok
Anladım cnm ama senin bebeğin şuan gelişim aşamasında ne desem yanlış olur benim 25+5 bebek baya gelişti ben o yuzdne oruç tutyirum ama.senin daha küçük çevrende bu haftalarda olup oruç tutan var mıydı? Ve en iyisi doktoruna sorman

Bilge

Kayıtlı Üye
rank
Anladım cnm ama senin bebeğin şuan gelişim aşamasında ne desem yanlış olur benim 25+5 bebek baya gelişti ben o yuzdne oruç tutyirum ama.senin daha küçük çevrende bu haftalarda olup oruç tutan var mıydı? Ve en iyisi doktoruna sorman
Daha henüz doktora gitmedim hiç bende yeni öğrendim hamile olduğum 1 kızım var 3 yaşında bu ikinci
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Daha henüz doktora gitmedim hiç bende yeni öğrendim hamile olduğum 1 kızım var 3 yaşında bu ikinci
Eşim tutma ben tutarım senin yerine diyor ama alamıyorum kendimi tutuyorum

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Kuzum gebelikte anne, bebek sağlığı için pek önerilmiyor ve senin ilk 3 ay daha dikkatli olman gerek dinimiz bile buna izin vermiş. Doğumdan sonra olan borçlarımı tutabilirsin

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 28. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık büyük patlıcan büyüklüğünde.
Bebeğin görüşü kuvvetlenir. dışarıdan gelen ışığı algılar ve gözlerini kırpar.
Eğer kan uyuşmazlığı varsa kan uyuşmazlığı iğnesini yaptırmalısınız.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 36 cm ağırlıgı 1050 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız
Tüm sayfalar yüklendi.