hamileyken Aspirin kullanımı

• Konbuyu başlatan Fatmazfr
  • Toplam 3 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Fatmazfr tarafından oluşturulan hamileyken Aspirin kullanımı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 584 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı hamileyken Aspirin kullanımı
Konbuyu başlatan Fatmazfr
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervedmr
F

Fatmazfr

Guest
Bir kızım var 3 yaşında sonrasında bir düşüğüm ve birde boş gebelik yaşadım 12 haftalık gebeyim şuan. Doktor ilk günden aspirin başlamıştı pıhtılaşma olabilir diye ama kanamam oldu 3 hafta önce ve bugün oldu aspirinden kaynaklı değil dedi doktor ama bazı doktorlar da aspirin önermiyor bilgisi ve başına gelen var mı?

Mlk6

Kayıtlı Üye
rank
Bir kızım var 3 yaşında sonrasında bir düşüğüm ve birde boş gebelik yaşadım 12 haftalık gebeyim şuan. Doktor ilk günden aspirin başlamıştı pıhtılaşma olabilir diye ama kanamam oldu 3 hafta önce ve bugün oldu aspirinden kaynaklı değil dedi doktor ama bazı doktorlar da aspirin önermiyor bilgisi ve başına gelen var mı?
Coraspirin 3 aya yakın kullandım 34 haftaya kadar kullan dedi gebelik zehirlenmesi yasadım cunku ilk gebeliğimde ıkıncısındede olmasın diye verdıler ama eczacı son 3 ay kala kullanılmaz dedı cocuklar da kalp hastalıgı ve sendroma neden oluyormus Allaha emanet bıraktım bende

İmoşun Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Bende iki sorunlu gebelik yaşadım bunda öğrenir öğrenmez bebe aspirini başlattı doktor 27 haftalık olduk çok şükür ilk kez bu gebeligimde kanama VS. Olmadı inşallah ta olmaz

Mervedmr

Kayıtlı Üye
rank
Ben ilk oğlumda başından beri kullandım doğum yaptığım güne kadar kullanmak değil kullanmamak daha tehlikeli Allah korusun bebeğe kan pihtili gider bı hasar yada kayıp yaşanır ki ben 8 haftalık düşük yaptım kalbi durdu kuzenim doğuma 1 hafta kala bebeğin kalbi durdu pihtili kan gittiği için o yüzden doktorlar bu gibi hastaları riske atmiyorlar

Tüm sayfalar yüklendi.