Hamişler bakar mısınız 🙏🥰

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Derya4727 tarafından oluşturulan Hamişler bakar mısınız 🙏🥰 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,258 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Hamişler bakar mısınız 🙏🥰
Konbuyu başlatan Derya4727
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Derya4727

Derya4727

Kayıtlı Üye
rank
Hamişler ben 4.ayıma girdim ama 2-3 günde bir midemde sertlik bel ve sırtım inanılmaz ağrıyor. Doktor bebek büyüdüğü için dedi ama yaşayan var mı neler yaptınız canım çok acıyor sizinde şiddetli mi bu kadar 😞

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
Hamişler ben 4.ayıma girdim ama 2-3 günde bir midemde sertlik bel ve sırtım inanılmaz ağrıyor. Doktor bebek büyüdüğü için dedi ama yaşayan var mı neler yaptınız canım çok acıyor sizinde şiddetli mi bu kadar 😞
23+1 olduk maşallahı var ittiriyo kaktırıyor birşeyler yapıyor ☺️ biyeriyle bastırıyor sanki nefesim kesiliyor çok normal. Yapabileceğin sadece duşta rahatlamak çok fazla yorma kendini 🤗

Derya4727

Kayıtlı Üye
rank
23+1 olduk maşallahı var ittiriyo kaktırıyor birşeyler yapıyor ☺️ biyeriyle bastırıyor sanki nefesim kesiliyor çok normal. Yapabileceğin sadece duşta rahatlamak çok fazla yorma kendini 🤗
Ooohh maşallah 🥰 Valla bugün bide Ramazan temizliği derken halı bile çırptım fazla zorladım kendimi şimdi de cefa çekiyorum 😞

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Canım benim çok normal bebek gün geçtikçe büyüyor, büyümeye devam ettiği sürece de her şikayet daha da artıyor doğuma kadar. Birşey yaparken sürekli dinlen fazla yorma kendini sağlıkla kucağına alırsın yavrunu inşallah 🙏🥰

Tüm sayfalar yüklendi.