Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bence anne yanı beşik kuzum büyüdükçe yanında uyumak istiyo ve yanında emmek istiyo sende uyumuş olursun ben öyle ypıyodum kızımda şimdi oğlumdada öyle yapıcm
Ben mobilya olan Büyük beşikten kullanıyorum kuzum benim tercihim deildi tabi hediye olduğu için mecburi kullanıyorum ama bana kalırsa park beşik daha iyi
Canım ben tahta beşiklerden aldım, 2/3 yaşlarına kadar filan kulanılıyormuş. Anne yanı almadım kullanımı 6 aya kadar filan. Ama eğer gerekirse mecbur onu da alıcam.
Canım ben oğlumda mobilya büyüyen beşik aldım hem 4 çekmeceli eşyaları koymak için iyi oldu. Oğlum biraz uyuyunca yatak konumuna getirdim çekmecesi de komidin oldu. Oğlum 4 yaşına kadar yattı. Büyük oğluma baza aldık onda yatıyor şuan. Beşikte yenidoğucak oğluma kaldı. Büyüyen beşik alırsan daha uzun süre kullanırsın.
Park beşik uzun süreli kullanım bakımından çok iyi ayrıca kurulumu taşınmasıda kolay. Mobilya beşiklerde ilerleyen dönemlerde bebek kendine zarar verebiliyor. Ben şahsen park beşik aldım
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-07-30
Gebeliğinizin 30. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık lahana büyüklüğünde.
Bebeğin etrafında yaklaşık 100 ml amniyotik sıvı var. Kendinizi biraz yorgun hisseder ve uyku sorunları yaşamaya başlarsınız. hormonların etkisi ile eklemlerde gevşeme ve ruhsal değişiklikler (anksiete ve depresyon) başlayabilir. Bebeğinizin boyu yaklaşık 39 cm ağırlıgı 1400 gr