Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Hangi şehirdesin kar yağdı mi sohbet amacli sordum
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="^^ ÖzLem 💜 ^^" data-source="post: 480033" data-attributes="member: 6600"><p>Sağol canım benim Allah razı olsun canimmerkezde ev var ama iki gündür 4.5 sallanıyor çok korkuyoruz şimdi bir rüzgar var konteyner nasıl sallanıyor eşim malzeme fln aldı temel attık usta yok o gelince başlayacak yani dibi yeriduvar boyası eşyası bu sene zor gibi ama biterse inşallah bari soba kurar otururuz ne yapalım eşime diyorum betonu güzel olsun silerim bir şey olmaz acelesi yok çocuklarımla rezil olmaktansa boyasız fln olsun sıkıntı yok çamaşır makinesi dolap var halılarım yolluklarm da var idareten perde de var eşime boya yapana kadar duvar kağıdı daha uygun ondan alalım dedim genise çıkınca da halldrz dedim her şey çok üst üste geldi bu deprem çok kötü oldu uzmn Bursa'daki kaynım bir aya nisan yapacak oraya gideceğiz taini Suriye'ye çıkt bir aya gidecek mecbur oda yapılacak kız bilmiyorum eşim 3 senedir izin kullnmdi bir ay izin aldı diye habersiz işten çıkışını verdiler paramız var şükür ama hazıra dağ dayanmaz ya ne olacak nasıl olacak eşim evi idareten yapıp hemen gideceğim diyor yaza düğün olur mecburen bilezik fln alırız ev borcu işler karışık kusura bakma uzun oldu ama</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="^^ ÖzLem 💜 ^^, post: 480033, member: 6600"] Sağol canım benim Allah razı olsun canimmerkezde ev var ama iki gündür 4.5 sallanıyor çok korkuyoruz şimdi bir rüzgar var konteyner nasıl sallanıyor eşim malzeme fln aldı temel attık usta yok o gelince başlayacak yani dibi yeriduvar boyası eşyası bu sene zor gibi ama biterse inşallah bari soba kurar otururuz ne yapalım eşime diyorum betonu güzel olsun silerim bir şey olmaz acelesi yok çocuklarımla rezil olmaktansa boyasız fln olsun sıkıntı yok çamaşır makinesi dolap var halılarım yolluklarm da var idareten perde de var eşime boya yapana kadar duvar kağıdı daha uygun ondan alalım dedim genise çıkınca da halldrz dedim her şey çok üst üste geldi bu deprem çok kötü oldu uzmn Bursa'daki kaynım bir aya nisan yapacak oraya gideceğiz taini Suriye'ye çıkt bir aya gidecek mecbur oda yapılacak kız bilmiyorum eşim 3 senedir izin kullnmdi bir ay izin aldı diye habersiz işten çıkışını verdiler paramız var şükür ama hazıra dağ dayanmaz ya ne olacak nasıl olacak eşim evi idareten yapıp hemen gideceğim diyor yaza düğün olur mecburen bilezik fln alırız ev borcu işler karışık kusura bakma uzun oldu ama [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Hangi şehirdesin kar yağdı mi sohbet amacli sordum