Güzel annelerim 33. Haftam bitmek üzere doğum çantamı ne zaman hazırlamalıyım çantamda ben ve oğluşum için içine ne koymalıyım yardımcı olabilirmisiniz rica etsem 
bu benim ikinci doğumum olacak şimdi diyeceksiniz ilk doğumunda ne götürdüysen aynı şekilde götür ama ben ilk doğumumda hiçbişey almadım daha doğrusu alamadım doğum yapacağım akşam sancılarım geldiği zmaan hemen komşudan bi kaç bişey ödünç alıp gittik hastaneden çocuğunun elbiselerini.çok şükür bu gebeliğim de azda olsa bişeyler alabildim bir ablamda sağolsun bana çok yardımcı oldu yani çok olmasanda azda olsa bi kaç bişey toparlayabildim oğluşum için 

çantamda neler olmalı canlarım 

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-10-21
Gebeliğinizin 15. Haftasındasınız.
Bebeğiniz Yaklaşık Elma Büyüklügünde.
Göz kapakları hala kapalı ancak ışığa duyarlılık olur. eğer karın bölgesine ışık tutarsak yönünü çevirir.
Amniyotik sıvı solunum sistemini doldurarak akciğer gelişimine yardımcı olur.
Bu dönemde bazı gebelerde burun kanaması görülür. bunun sebebi kan hacminin artışı ve damarlarda oluşan genişleme ve 2. trimesterde oluşan tansiyon düşmeleri.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 12 cm ağırlıgı 74 gr
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız
Göz kapakları hala kapalı ancak ışığa duyarlılık olur. eğer karın bölgesine ışık tutarsak yönünü çevirir.
Amniyotik sıvı solunum sistemini doldurarak akciğer gelişimine yardımcı olur.
Bu dönemde bazı gebelerde burun kanaması görülür. bunun sebebi kan hacminin artışı ve damarlarda oluşan genişleme ve 2. trimesterde oluşan tansiyon düşmeleri.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 12 cm ağırlıgı 74 gr