Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kızlar özel oda olunca ekstra ücret alıyorlarmış ben özel hastanede doğum yapicam zaten özel oda olmazsa çift kişilik odada mi kalınıyor yani nasıl oluyo
Kızlar özel oda olunca ekstra ücret alıyorlarmış ben özel hastanede doğum yapicam zaten özel oda olmazsa çift kişilik odada mi kalınıyor yani nasıl oluyo
İlk defa duyuyorum özel hastane de zaten tek kişilik oda veriyorlar bunun için ayrı ücret almaları çok mantıksız iyice sorun netleştirince boşuna fazladan para vermeyin
Ben de özel hastene de doğum yaptım 4 yıl önce gecesi 350 TL verdik 3 gün kalmıştım hastanede. Yine özel doğumda doğum yapcam bu sefer ne kadardır bilmiyorum
Kuzum özel hastanelerde zaten tek kişilik oda oluyor onada gecelik ücret ödüyorsun. Bizim hastane öyle şahsen
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-07-30
Gebeliğinizin 30. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık lahana büyüklüğünde.
Bebeğin etrafında yaklaşık 100 ml amniyotik sıvı var. Kendinizi biraz yorgun hisseder ve uyku sorunları yaşamaya başlarsınız. hormonların etkisi ile eklemlerde gevşeme ve ruhsal değişiklikler (anksiete ve depresyon) başlayabilir. Bebeğinizin boyu yaklaşık 39 cm ağırlıgı 1400 gr
Canım ben ilk doğumunda özel odada kaldım. Özel oda iki odadan oluşuyor benim yattigim oda da bir tane açılır koltuk vardı ek odada neredeyse bir oturma grubu vardı sehpa TV vs. Misafirleri biz orada agirlamistik.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Canım ben ilk doğumunda özel odada kaldım. Özel oda iki odadan oluşuyor benim yattigim oda da bir tane açılır koltuk vardı ek odada neredeyse bir oturma grubu vardı sehpa TV vs. Misafirleri biz orada agirlamistik.