Hayırlı kandiller🌺🌺

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde ecmelll tarafından oluşturulan Hayırlı kandiller🌺🌺 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,489 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Hayırlı kandiller🌺🌺
Konbuyu başlatan ecmelll
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Azranurun annesi

Kayıtlı Üye
rank
Güzel anneler hepinizin kandili mübarek olsun🤲🏻 bu güzel gecede birbirimize dua etmeyi ihmal etmeyelim.. bu geceyi güzel değerlendirelim☺️🌼🌺 rabbim ettiğimiz duaları kabul eylesin ve bize hayra çevirsin🤲🏻🤲🏻
Bana dua edin nolur doğum için adım elif unutmayin ne olur bende size ederim isim bilmiyorum ama o niyete ederim

Azranurun annesi

Kayıtlı Üye
rank
Güzel anneler hepinizin kandili mübarek olsun🤲🏻 bu güzel gecede birbirimize dua etmeyi ihmal etmeyelim.. bu geceyi güzel değerlendirelim☺️🌼🌺 rabbim ettiğimiz duaları kabul eylesin ve bize hayra çevirsin🤲🏻🤲🏻
Bana dua edin nolur doğum için adım elif unutmayin ne olur bende size ederim isim bilmiyorum ama o niyete ede
Bana dua edin nolur doğum için adım elif unutmayin ne olur bende size ederim isim bilmiyorum ama o niyete ederim
Rüyamda artık hep amaliyat hanedeyim doğumu bekliyorum psikolojik galiba

Hayall

Kayıtlı Üye
rank
Sağlıklı bı şekilde sorunsuz geçer inşallah kuzum doğumun Rabbim hepimizin de kucağına evlatlarımızı sağlıkla kavuştursun inşallah hayırlı kandiller elifçim🌹

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Kendi adıma teşekkür ederim balım seninde kandilin mübarek olsun rabbim dualarda buluştursun bizleri inslahh hepimiz hayırlı güzel doğumlar nasip etsin 🤲🏻♥️

Tüm sayfalar yüklendi.