Hazırlık için erken mi ( ne koyabilirim )

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Doğuma Hazırlık kategorisinde Ömer Talha’nın annnesi 😍 tarafından oluşturulan Hazırlık için erken mi ( ne koyabilirim ) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,174 kez görüntülenmiş, 33 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Doğuma Hazırlık
Konu Başlığı Hazırlık için erken mi ( ne koyabilirim )
Konbuyu başlatan Ömer Talha’nın annnesi 😍
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Tülay NALÇACI
25 haftalığız tam 26 haftaya giriş yaptık Beni korkuttular 7 aya giriş yapıyorsun herseye hazırlıklı ol bir köşede dursun Sizce ne yapmalıyım hastane çantasına ne koyulur onu da bilmiyorum hastane eve arabayla 10 dk falan sürüyor bazen trafiğe bağlı daha cok yada daha az Siz olsanız ne yapardınız Tesekkur ederim şimdiden acemi bir anne olarak siz degerli tecrübeli annelerden fikir almak istedim çoğunluk ne derse onu yapıcam daha yıkamadım zaten toz deterjanını aldım ama yumuşatıcısı gelmedi

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Kuzum öncelikle Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Çanta için 30. Haftanı beklemeni öneririm çünkü o haftadan sonra hazırlanması öneriliyor. İçeriğini şahsen bende bilmiyorum ama burdaki bilgili anneler yardımcı olurlar hiç canını sıkma

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 27. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık karnabahar büyüklüğünde.
Bebekte periyodik uyku ve uyanıklık dönemleri başlar. beyin çok fazla aktif olmaya başlar. akciğer büyümesi son halini alır ancak henüz dışarıda nefes alıp verecek olgunlukta değildir. 2. trimester bitiyor. sırt ağrıları, bacak krampları sıklaşır.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 35 cm ağırlıgı 950 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız
Kuzum öncelikle Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Çanta için 30. Haftanı beklemeni öneririm çünkü o haftadan sonra hazırlanması öneriliyor. İçeriğini şahsen bende bilmiyorum ama burdaki bilgili anneler yardımcı olurlar hiç canını sıkma
Amin canım insallah tesekkur ederim :)

Hanmtutenk

Kayıtlı Üye
rank
25 haftalığız tam 26 haftaya giriş yaptık Beni korkuttular 7 aya giriş yapıyorsun herseye hazırlıklı ol bir köşede dursun Sizce ne yapmalıyım hastane çantasına ne koyulur onu da bilmiyorum hastane eve arabayla 10 dk falan sürüyor bazen trafiğe bağlı daha cok yada daha az Siz olsanız ne yapardınız Tesekkur ederim şimdiden acemi bir anne olarak siz degerli tecrübeli annelerden fikir almak istedim çoğunluk ne derse onu yapıcam daha yıkamadım zaten toz deterjanını aldım ama yumuşatıcısı gelmedi
Ben 34 haftalığım 31.haftada hazırladm ilk doğumum 33 haftada olmuştu o yüzden hazırlıksız yakalanmıştım gözüm korktu erken hazırlamanın bir zararı nasılsa yok diyip hepsini hazırladm çanta bir köşe de duruyor.
Bebek için 3 tane hastane çıkışı, 2 zıbın, ağız mendili, biberon, penye ve pamuklu battaniye,
Kendim için eşofman takımı, 2 takım iç çamaşırı, emzirme sütyeni, ıslak mendil, pecede, terlik, kalın çorap, yelek, hasta bezi. Aklıma bunlar geliyor. Bir tek bebek bezi eksik onu inşallah alıcam

Bebeğin çantası 30 da hazırdı benimde bi kaç eksiğim var 30 a kadar hazırla canım bi köşede dursun🥰

Tüm sayfalar yüklendi.