Hergün ilişki gebeligi engelermi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik Öncesi kategorisinde Sibelhasan53 tarafından oluşturulan Hergün ilişki gebeligi engelermi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,331 kez görüntülenmiş, 23 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik Öncesi
Konu Başlığı Hergün ilişki gebeligi engelermi
Konbuyu başlatan Sibelhasan53
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sarıcivciv41

Ciçiş örgüler

Kayıtlı Üye
rank
Tmm iste hani iliskiden sonra biraz uzanmak gerek derler ya sipermin daha kolay yerlesmesi ve akmamasi icin direk ayaklanma derler ya uzmanlar ina benzetmis 😂😂😂yani en azindan ben oyle anladim yani yatki olsun gurk😂😂
Aman ne bilim işte benm kaynanam sever böle bel altı şakaları 😂bana der oğlumun yanında yat. Onlara gideriz eşim bazen banyo ı yapar anasında gir kızım oğlanı lifle ben cocuklara bakarım der güler 😂 deli bu kadın ama cok severim kendisini.. 😂
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ben anladim galiba cok yatarsa yumurtalar sogumaz ve civcivler olusur surekli yatip kalkarsa yumurtalar sogur ve bozulup cilk olur tavuk besleyince bilgi sahibi oluyosun😂😂
Ha kız daha şimdi düştü jeton 😂😂🤦‍♀️anam 3 cocukla siteye yazıyom anlayısla karsılayın beni 😂😂😂

Son düzenleme:

Sarıcivciv41

Kayıtlı Üye
rank
Adeten sonra hergün ilişki gebelik engeler mi
Eşinizde sperm problemi yoksa yani sayısı az değilse sıkıntı olmaz ama sırf çocuk için ilişkye girilirse 2 tarafta buna odaklandığı için ymrta ve sperm stresten kalitesizleşebiliyor bu bir gerçek ... sana tavsiyem ovülasyon testi al adetten sonra başla yapmaya koyu çift çİzgiyi görnce öncesnde 2 gün sonrada 4 gün ilşkye gir sıkıntınz yoksa daha kolay yöntem olur... ymrtlamayı kesin görmş olursunz çnkü her ay aynı gün ymrtlama olmaz hayrlısı olsn ..

Tüm sayfalar yüklendi.