Herkese Merhaba

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Tanışma kategorisinde gozdeakyosun tarafından oluşturulan Herkese Merhaba başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 380 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Tanışma
Konu Başlığı Herkese Merhaba
Konbuyu başlatan gozdeakyosun
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hülya12

gozdeakyosun

Kayıtlı Üye
rank
Hanımlar herkese hayırlı akşamlar diliyorum forumda yeniyim ve ilk gönderim tanışma postu olsun istedim , adım Gözde ve 18 haftalık hamileyim , ilk gebeliğim ve heyecanla bebeğimi kucağıma alacağım günü bekliyorum , sormak öğrenmek veya anlatmak istedikleriniz var ise seve seve cevaplarım , şimdiden herkese iyi forumlar diliyorum , sağlıkla ve huzurla kalın! ♥

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Hanımlar herkese hayırlı akşamlar diliyorum forumda yeniyim ve ilk gönderim tanışma postu olsun istedim , adım Gözde ve 18 haftalık hamileyim , ilk gebeliğim ve heyecanla bebeğimi kucağıma alacağım günü bekliyorum , sormak öğrenmek veya anlatmak istedikleriniz var ise seve seve cevaplarım , şimdiden herkese iyi forumlar diliyorum , sağlıkla ve huzurla kalın! ♥
Günaydın canım hoşgeldin aramıza… kaç yaşındasın canım nerelisin kaç yıllık evlisin ? Bu arada ben Ayşenur 28 aylık bir oğlum ve 4,5 aylık bir kızım var 24 yaşındayım 3 ,5 yıllık evliyim. Kırklarelinde yaşıyorum 🫶🏻. Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻 miniğin cinsiyeti nedir ?

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Merhaba canım hosgeldin bende hülya Ankara'da yaşıyorum 1 tane oğluşum var 16 aylık Allah'ım sağ sağlık kucağına almayı nasip etsin inşallah

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar