Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Herkez derdini anlatıyor bende anlatıyım dedim
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gamze akdeniz" data-source="post: 165775" data-attributes="member: 4458"><p>Kızlar ben 3 buçuk yıldır evliyim evliliğimizin başından beri eşimle hap problem yaşıyoruz problem şu eşim kumar oynuyor bileziklerimi altınların hep onun kumar borçlarına gitti hamile olduğumu öğrendim ve bebeğim doğdu kızım şimdi 2 buçuk yaşında şimdi 2 inciye hamileyim annemin kapısına kaç kez gittim geldim sırf çocuk var diye affettim eşim kumar oynamasa bu hale gelirmiydik bilmiyorum 150 bin lira tarla sattı yedi arabamı sattı yedi Bi ev kaldı elimizde sadece özet olarak anlatıyorum yeri geldi ekmek alacak durumum olmadı onun kumar borcu yuzunden herseye katlandım küpemi alyansımı kadar sattım yeri geldi ama hiç kıymet bilmedi bir kez hatasını kabul etmedi ve defalarca yapmıycam diye söz verdi şimdi geçenlerde yine bilezik bozdurdum borcunu ödedim 4 5 gun önce tekrar kumar oynarken gördüm sizce napmalıyım pisikolojik şiddet te ayrı tabi okadar sey yapıp koynuna girmemi beklemesi hiç bişey olmamış gibi davranmamı beklemesi ve bsna hiç acımaması ben ona sancım var diyorum o uçkurunu düşünüyor sırtım ağrıyo diyorum masaj yapıyo ama karşılık bekliyor koynuna girmemi ben 35 haftalık hamileyim ve erken doğum riskin var ama beni hiç anlamıyo değer vermiyo ben onunla konusmaya çalışıyorum Bi hata yaptığında sanki duvara konusuyorum dinlemiyo insan yerine koymuyor çok bunaldım artık kızım babasına çok düşkün şimdi bide oğlum olacak sırf çocuk için sabrediyorum sizce ne yapmalıyım ben düzeltenilirmiyim bir gun akıllanır mı sabretmelimiyim surekli elinde telefon ya film izler ya oyun oynar ilgi alaka yok sadece afedersiniz karılık beklediğinde beni hatırlar yanıma yanaşır artık bittim tukendim düşünmekten</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gamze akdeniz, post: 165775, member: 4458"] Kızlar ben 3 buçuk yıldır evliyim evliliğimizin başından beri eşimle hap problem yaşıyoruz problem şu eşim kumar oynuyor bileziklerimi altınların hep onun kumar borçlarına gitti hamile olduğumu öğrendim ve bebeğim doğdu kızım şimdi 2 buçuk yaşında şimdi 2 inciye hamileyim annemin kapısına kaç kez gittim geldim sırf çocuk var diye affettim eşim kumar oynamasa bu hale gelirmiydik bilmiyorum 150 bin lira tarla sattı yedi arabamı sattı yedi Bi ev kaldı elimizde sadece özet olarak anlatıyorum yeri geldi ekmek alacak durumum olmadı onun kumar borcu yuzunden herseye katlandım küpemi alyansımı kadar sattım yeri geldi ama hiç kıymet bilmedi bir kez hatasını kabul etmedi ve defalarca yapmıycam diye söz verdi şimdi geçenlerde yine bilezik bozdurdum borcunu ödedim 4 5 gun önce tekrar kumar oynarken gördüm sizce napmalıyım pisikolojik şiddet te ayrı tabi okadar sey yapıp koynuna girmemi beklemesi hiç bişey olmamış gibi davranmamı beklemesi ve bsna hiç acımaması ben ona sancım var diyorum o uçkurunu düşünüyor sırtım ağrıyo diyorum masaj yapıyo ama karşılık bekliyor koynuna girmemi ben 35 haftalık hamileyim ve erken doğum riskin var ama beni hiç anlamıyo değer vermiyo ben onunla konusmaya çalışıyorum Bi hata yaptığında sanki duvara konusuyorum dinlemiyo insan yerine koymuyor çok bunaldım artık kızım babasına çok düşkün şimdi bide oğlum olacak sırf çocuk için sabrediyorum sizce ne yapmalıyım ben düzeltenilirmiyim bir gun akıllanır mı sabretmelimiyim surekli elinde telefon ya film izler ya oyun oynar ilgi alaka yok sadece afedersiniz karılık beklediğinde beni hatırlar yanıma yanaşır artık bittim tukendim düşünmekten [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Herkez derdini anlatıyor bende anlatıyım dedim