Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Herkez derdini anlatıyor bende anlatıyım dedim
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Mervegüll" data-source="post: 165830" data-attributes="member: 3147"><p>Benim kaynimda alkol bağımlısı canim kabul etmesede bağımlı kackez bosanma evresine geldiler bi arabalari var uzerinde 3 bankadan haciz var eltimin ne yuzuk ne kokye ne bilezik hicbirseyi kalmadi en son kukagindaki küpeleri bile satti bi oğlu var 13 yasinda kaynim bana bi cocuk daha yaparsan soz duzelicem dedi Sonrafa isten cikti iki yil cakismadi eltim tedavi oldu ameliyat falan oldu ikinciye hamile kaldi hamilelik boyunca borç alarak sagdan soldan gitti icti kahveden eve gelmedi eltim hastaneye tek gider gelirdi o kahvede otururdu doğur duzelicem dedj hep dogumdan bir ay once eski js yerine geri basladi hacizler arka arkaya geldi annesinden kaynanamdan bi dunya para aldilar eltim doğuma gitti suyu geldi acikma olmadu suni sanci cekti en son bebek kaka yaoinca tansiyonu düşüp fenalaştı sezeryanla doğum yaptı o surede kaynim bebegin gekisini kutlamak icin yine icmeye gitti bir sene boyunca da her gun icti ucuncuye hamile kal duzelicem dedi onuda yaptı ama bu sefer Kend anne babasi cok kızdı babasi uzuntuden kanser oldu annesj hastalandı en son koronaya yakalandikar o surede cocugu kaybetti simdi herkese ben cok mutluyum kocam duzeldi diyor ama alt katimda oturuyor sarhoş geldigini goruyorum evde kavgalarida duyuluyo bu kadar kendini yipratip ezdirmene gerek yok o aşığım diyor annesinin babasinin durumu cok iyi babasi defalarca gek kizim dedi gitmiyor duzelmeyen adam düzelmiyor eger bir cabasi varsa onun icin savas ama yoksa yillarini harcama canim artıları eksileri otur düşün kararini verirsjn ailende arkandaysa gidicek bi kapin varsa ne mutlu ama yoksa mecbursan onunla kalmaya çocuk lar büyüyünce kendi ayaklarinin uzerinde durmaya bak yolunu ciz inşallah hersey gönlünce olur</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mervegüll, post: 165830, member: 3147"] Benim kaynimda alkol bağımlısı canim kabul etmesede bağımlı kackez bosanma evresine geldiler bi arabalari var uzerinde 3 bankadan haciz var eltimin ne yuzuk ne kokye ne bilezik hicbirseyi kalmadi en son kukagindaki küpeleri bile satti bi oğlu var 13 yasinda kaynim bana bi cocuk daha yaparsan soz duzelicem dedi Sonrafa isten cikti iki yil cakismadi eltim tedavi oldu ameliyat falan oldu ikinciye hamile kaldi hamilelik boyunca borç alarak sagdan soldan gitti icti kahveden eve gelmedi eltim hastaneye tek gider gelirdi o kahvede otururdu doğur duzelicem dedj hep dogumdan bir ay once eski js yerine geri basladi hacizler arka arkaya geldi annesinden kaynanamdan bi dunya para aldilar eltim doğuma gitti suyu geldi acikma olmadu suni sanci cekti en son bebek kaka yaoinca tansiyonu düşüp fenalaştı sezeryanla doğum yaptı o surede kaynim bebegin gekisini kutlamak icin yine icmeye gitti bir sene boyunca da her gun icti ucuncuye hamile kal duzelicem dedi onuda yaptı ama bu sefer Kend anne babasi cok kızdı babasi uzuntuden kanser oldu annesj hastalandı en son koronaya yakalandikar o surede cocugu kaybetti simdi herkese ben cok mutluyum kocam duzeldi diyor ama alt katimda oturuyor sarhoş geldigini goruyorum evde kavgalarida duyuluyo bu kadar kendini yipratip ezdirmene gerek yok o aşığım diyor annesinin babasinin durumu cok iyi babasi defalarca gek kizim dedi gitmiyor duzelmeyen adam düzelmiyor eger bir cabasi varsa onun icin savas ama yoksa yillarini harcama canim artıları eksileri otur düşün kararini verirsjn ailende arkandaysa gidicek bi kapin varsa ne mutlu ama yoksa mecbursan onunla kalmaya çocuk lar büyüyünce kendi ayaklarinin uzerinde durmaya bak yolunu ciz inşallah hersey gönlünce olur [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Herkez derdini anlatıyor bende anlatıyım dedim