Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Herkeze selam
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="AYŞENUR🦋" data-source="post: 329997" data-attributes="member: 3155"><p>Ayy aynısı benim babamın arkadaşının başında geldi cenaze günü admain evine bir guttuk yok yok kadın her şeyi aldırmış adam eşi istiyor diye tefecilere bulaşmış en son ödeyemeyince eşini ve çocuklarını köye yollayıp kendini kalorifer borsuna aşmıştı ondan önce 2 3 kez daha denemiş gaz ike öldürmeyi vs hep eşi yakalamış en sonunda eşi yüzünden vefat etti adam belki de ben bu yüzden bana şunu al bana bunu al diye şımarık haraketler edemiyorum baya dokunmuştu bu olay bana</p><p>[automerge]1665158587[/automerge]</p><p></p><p>Cidden altın düşkünü bir eş erkek olsam asla istemezdim ... Yani adam size sevgisini saygısını gösteriyor ki hala yanındasiniz sanki çok önemli bir şey hediye alıp vermek maddi durumun iyi ise al kocandan parayi git kendin al...milletin esinin ona altın alıp almamsi sizin haddinize değil konu açtınız herkes cevap yazıyor</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="AYŞENUR🦋, post: 329997, member: 3155"] Ayy aynısı benim babamın arkadaşının başında geldi cenaze günü admain evine bir guttuk yok yok kadın her şeyi aldırmış adam eşi istiyor diye tefecilere bulaşmış en son ödeyemeyince eşini ve çocuklarını köye yollayıp kendini kalorifer borsuna aşmıştı ondan önce 2 3 kez daha denemiş gaz ike öldürmeyi vs hep eşi yakalamış en sonunda eşi yüzünden vefat etti adam belki de ben bu yüzden bana şunu al bana bunu al diye şımarık haraketler edemiyorum baya dokunmuştu bu olay bana [automerge]1665158587[/automerge] Cidden altın düşkünü bir eş erkek olsam asla istemezdim ... Yani adam size sevgisini saygısını gösteriyor ki hala yanındasiniz sanki çok önemli bir şey hediye alıp vermek maddi durumun iyi ise al kocandan parayi git kendin al...milletin esinin ona altın alıp almamsi sizin haddinize değil konu açtınız herkes cevap yazıyor [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Herkeze selam