Hipp organik bebe bisküvisi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Prensin annesi tarafından oluşturulan Hipp organik bebe bisküvisi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 610 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hipp organik bebe bisküvisi
Konbuyu başlatan Prensin annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan S♥️E💙

Prensin annesi

Kayıtlı Üye
rank
Hipp degılde hünnap keci sütlü deneyecem canım 7 aya girince
1 yaşına kadar inek sütü keçi sütü yasak diyorlar ama. Sende bir doktora sor istersen başlamadan canim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ben verdim kızım çok güzel yiyor 7 aylık tadı biraz şekerli gibi mamasına karıştırıyorum ama iki üç güne bir veriyorum
Benimki 6 aylık oğlum çok güzel yiyor yogurtla karıştırıp veriyorum. Ama içeriği korkuttu organik diyor ama bir sürü şey katmislar
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ben verdim kızım çok güzel yiyor 7 aylık tadı biraz şekerli gibi mamasına karıştırıyorum ama iki üç güne bir veriyorum
Benimki 6 aylık oğlum çok güzel yiyor yogurtla karıştırıp veriyorum. Ama içeriği korkuttu organik diyor ama bir sürü şey katmislar

S♥️E💙

Kayıtlı Üye
rank
Ben sordum doktora canım cicibebe ve digerlerıni kesinlikle vermenizi tavsiye etmiyorum ıcırısınde seker var dedi 7. Aydan sonra kahvaltıları da hünnap keçi sütlü olandan verebilirsın dedi yogurt peynir falan yiyor süt alerjisi yok cok sukur sende yedırıyor san yogurt alerjisi yoktur vereceksen hünnap ver bence

Prensin annesi

Kayıtlı Üye
rank
Ben sordum doktora canım cicibebe ve digerlerıni kesinlikle vermenizi tavsiye etmiyorum ıcırısınde seker var dedi 7. Aydan sonra kahvaltıları da hünnap keçi sütlü olandan verebilirsın dedi yogurt peynir falan yiyor süt alerjisi yok cok sukur sende yedırıyor san yogurt alerjisi yoktur vereceksen hünnap ver bence
Hippe yeni başladım o zaman bende hünnap alıyım. Teşekkür ederim

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar