Hira ismine uyumlu Kız ismii 🤗

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Esmaa tarafından oluşturulan Hira ismine uyumlu Kız ismii 🤗 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 7,594 kez görüntülenmiş, 19 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hira ismine uyumlu Kız ismii 🤗
Konbuyu başlatan Esmaa
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 3prensesannesi

Esmaa

Kayıtlı Üye
rank
Canlar ilk kızımın adı hira ikinci kızıma hamileyim isim konusunda karar veremedim ya hira ile uyumlu olsun istiyorum varmi önerileriniz

Lyl

Kayıtlı Üye
rank
Canlar ilk kızımın adı hira ikinci kızıma hamileyim isim konusunda karar veremedim ya hira ile uyumlu olsun istiyorum varmi önerileriniz
Azra kızım olsaydı koyacaktım canım ama erkek benimki azra ismi hz meryem annemizin lakabı delinmemis inci tanesi medinenin eski ismi üzerinde yurunmemis kum ve bakire kız anlamlari

Nazende

Kayıtlı Üye
rank
Kuzenimin kızı Hira , tekrar kızı oldu erva ismini koydu , Kuran'da geçiyor ve anlamı çok güzel demişti , bende sevdim .3 kızı var , Berra , Hira , erva 👏

Esmaa

Kayıtlı Üye
rank
Kuzenimin kızı Hira , tekrar kızı oldu erva ismini koydu , Kuran'da geçiyor ve anlamı çok güzel demişti , bende sevdim .3 kızı var , Berra , Hira , erva 👏
Ayy masalllahhh
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Fikirler guzel canlar düşünüyorum 🤗
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Fikirler guzel canlar düşünüyorum 🤗

Tüm sayfalar yüklendi.