Hoş geldin bebek paketi 🍼🍼🍼🍼

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Filiz068283 tarafından oluşturulan Hoş geldin bebek paketi 🍼🍼🍼🍼 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,689 kez görüntülenmiş, 40 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hoş geldin bebek paketi 🍼🍼🍼🍼
Konbuyu başlatan Filiz068283
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mamı Sibel

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Öyle bişeymi varmış 🙄

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 34. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık kavun büyüklüğünde.
Bebeğin yağ dokusu eğer doğum olursa ısı kontrolünü yapacak düzeye gelmiştir. eğer erken doğum olursa bu haftadan itibaren çok sorun olmadan yaşayabilir. Yorgunluk yeniden sorun olmaya başlar.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 43 cm ağırlıgı 2200 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Filiz068283

Kayıtlı Üye
rank
Öyle bişeymi varmış 🙄
Tabi canım belediye yi yada 153 ü ara hosgeldin bebek paketi için arıyorum de çocuğun doğum tarihini veriyorsun ev adresini falan 4 ay dolmaması gerekiyor onlar getiriyorlar
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Sadece istanbulda mi veriliyor acaba
İstanbul ankara yı biliyorum diğer şehirler hakkında bilgim yok canım

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar dogum yapan arkadaşlarımız belediyeden hosgeldin bebek paketini almayı unutmayın 😉😉😉😉
Bizim burada var Beylikdüzü belediyesi nin ya kadın ve aile den sorumlu bı kaç kişi geliyor bı kutu bez zıbın hastane çıkışı gibi bı takım bide fotoğraf çekiyorlar ben o yüzden istemiyorum korona var ya bide aylık dergileri var oraya basıyorlar fotoğraf ben istemiyorum oyuzden canım 🤣🤣🤣 canımsın Beylikdüzü oturan kizlar için yazdım

Filiz068283

Kayıtlı Üye
rank
Bizim burada var Beylikdüzü belediyesi nin ya kadın ve aile den sorumlu bı kaç kişi geliyor bı kutu bez zıbın hastane çıkışı gibi bı takım bide fotoğraf çekiyorlar ben o yüzden istemiyorum korona var ya bide aylık dergileri var oraya basıyorlar fotoğraf ben istemiyorum oyuzden canım 🤣🤣🤣 canımsın Beylikdüzü oturan kizlar için yazdım
Ewt canım Kızkardeşim oturuyor orada 3 sene evvel bende Avcılar parseller de oturuyordum şimdi ise ankara'dayım

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Ay yok fotoğraf çekip reklam yapılacaksa neden veriyorlarki hiç gerek yok yani

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 34. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık kavun büyüklüğünde.
Bebeğin yağ dokusu eğer doğum olursa ısı kontrolünü yapacak düzeye gelmiştir. eğer erken doğum olursa bu haftadan itibaren çok sorun olmadan yaşayabilir. Yorgunluk yeniden sorun olmaya başlar.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 43 cm ağırlıgı 2200 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız
Tüm sayfalar yüklendi.