Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Huysuzluk...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="iki kiz iki oğlan annesi" data-source="post: 67467" data-attributes="member: 2272"><p>Valla kuzum önceden görüştüğüm 2 arkadaşım vardı biri 8 yıllık biri 9 yıllık çalışırken de cokdu arkadaslarim gezerdik eglenirdik arayıp hal hatir sorarlardi çok güzel günlerdi ama 8 yıllık olan arkadasla bazı sebebler yüzünden kavga ettik beni bir anda silmeyi tercih etti öbür arkadaşımla hala irtibat halindeyim ama herkes kendi derdinde yani aileme gelince ablam var uzakta değil ama genede kocalarimiz yüzünden bayramdan bayrama anca görüşüyoruz annem desen yaşlı kadın zaten ne kadar samimi olabilirim ki oturduğum bina da 8 yıldır konu komşu bilmem gerekmedikce dışarı bile adım atmam herşeye ağlar oldum 3 cocugum var biri 9 biri 6 biri 4 yaşında 4 uncuye gebeyim 40 günümüz kaldı pasama artık psikolojim bozuldu eşim asgari ücret aliyo çalıştığı yer maaşı çok geç veriyo 2 aya bir anca iki çocuk okula başlayacak onların masrafı benim doğum yaklaştı daha bir hazirligimiz bile yok okadar bosluktayimki psikoloğa gittim bunun yüzünden bana vakit buldukça oyun oyna telefonla müzik dinle kitap oku bulmaca çöz falan dedi ilaclik bir durum yok şükür ama şunu da anladım ne aile nede arkadaş kimseden kimseye fayda yok sende çok takma kafana yoksa benim gibi hasta olursun allah korusun dikkat et kendine canim sağlıkla al insallah bebisini kucagina</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="iki kiz iki oğlan annesi, post: 67467, member: 2272"] Valla kuzum önceden görüştüğüm 2 arkadaşım vardı biri 8 yıllık biri 9 yıllık çalışırken de cokdu arkadaslarim gezerdik eglenirdik arayıp hal hatir sorarlardi çok güzel günlerdi ama 8 yıllık olan arkadasla bazı sebebler yüzünden kavga ettik beni bir anda silmeyi tercih etti öbür arkadaşımla hala irtibat halindeyim ama herkes kendi derdinde yani aileme gelince ablam var uzakta değil ama genede kocalarimiz yüzünden bayramdan bayrama anca görüşüyoruz annem desen yaşlı kadın zaten ne kadar samimi olabilirim ki oturduğum bina da 8 yıldır konu komşu bilmem gerekmedikce dışarı bile adım atmam herşeye ağlar oldum 3 cocugum var biri 9 biri 6 biri 4 yaşında 4 uncuye gebeyim 40 günümüz kaldı pasama artık psikolojim bozuldu eşim asgari ücret aliyo çalıştığı yer maaşı çok geç veriyo 2 aya bir anca iki çocuk okula başlayacak onların masrafı benim doğum yaklaştı daha bir hazirligimiz bile yok okadar bosluktayimki psikoloğa gittim bunun yüzünden bana vakit buldukça oyun oyna telefonla müzik dinle kitap oku bulmaca çöz falan dedi ilaclik bir durum yok şükür ama şunu da anladım ne aile nede arkadaş kimseden kimseye fayda yok sende çok takma kafana yoksa benim gibi hasta olursun allah korusun dikkat et kendine canim sağlıkla al insallah bebisini kucagina [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Huysuzluk...