Huzursuz bebeğim

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Baharrr tarafından oluşturulan Huzursuz bebeğim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 922 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Huzursuz bebeğim
Konbuyu başlatan Baharrr
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Baharrr

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar ya yardım edin artık ne yapacağımı bilmiyorum bebeğim 5 gün kaka yapmadı ne yaptıysam işe yaramıyor baktım olmuyor en son lavma aldım yaptım ki rahatladı şimdi yine 2 gündür yapmıyor salı günü doktora götürücem gaz ilacıda kullandım banamısın demiyor başına böyle birşey gelen varmı ne yaptınız bana bi akıl verin her yolu denedim yok yapmıyor

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Kızlar ya yardım edin artık ne yapacağımı bilmiyorum bebeğim 5 gün kaka yapmadı ne yaptıysam işe yaramıyor baktım olmuyor en son lavma aldım yaptım ki rahatladı şimdi yine 2 gündür yapmıyor salı günü doktora götürücem gaz ilacıda kullandım banamısın demiyor başına böyle birşey gelen varmı ne yaptınız bana bi akıl verin her yolu denedim yok yapmıyor
Canim 3 güne kadar kaka yapmaması normal bazen 5 güne kadar. Doktora götürecekmişsin zaten lavman da sık yapma bağırsak tembelliği yapıyor. Zeytinyağını temizleme pamuğu da bolca dök poposuna yerleştir bezini kapat bir daha ki değişime kadar öyle kalsın bunun faydasını gördüm ben sende dene

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Canim 3 güne kadar kaka yapmaması normal bazen 5 güne kadar. Doktora götürecekmişsin zaten lavman da sık yapma bağırsak tembelliği yapıyor. Zeytinyağını temizleme pamuğu da bolca dök poposuna yerleştir bezini kapat bir daha ki değişime kadar öyle kalsın bunun faydasını gördüm ben sende dene
Aynen canım mecbur kaldığım için yaptım lavmanı çok sıkıyor kendini ağlıyor teşekkür ederim canım faydası oluyorsa hemen denicem

Nisaa

Kayıtlı Üye
rank
Canim günede bicay kasigi zeytin yagada icire bilirsin onunda çok faydası oluyor benim kızım kabız olunca zeytin yağı hergün bi kasik veriyordum iyi geliyordu

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Aynen katılıyorum canım birde gaz damlasını da bu aralar verme çünkü oda aşırı bağırsak tembelliği yapıyor canım. Gecmie oldun zeytin yağını hakiki al üzerinde soğuk sıkma yazsın günde 2 çay kaşığı kadar ver geçen hafta Kayranin doktoru bize böyle dedi.

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Canim günede bicay kasigi zeytin yagada icire bilirsin onunda çok faydası oluyor benim kızım kabız olunca zeytin yağı hergün bi kasik veriyordum iyi geliyordu
Veriyorum canım oda işe yaramıyor galiba
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Aynen katılıyorum canım birde gaz damlasını da bu aralar verme çünkü oda aşırı bağırsak tembelliği yapıyor canım. Gecmie oldun zeytin yağını hakiki al üzerinde soğuk sıkma yazsın günde 2 çay kaşığı kadar ver geçen hafta Kayranin doktoru bize böyle dedi.
Gaz ilacını artık vermiyorum başta işe yaradı ama şuan hiç bir işe yaramıyor zeytin yağıda aldım veriyorum oda sanki işe yaramıyor

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Aynen bende sana katılıyorum kuzum❤️ gaz damlaları hiçte masum değil bazen mecbur kalınıyor ama çok sık vermemek lazım

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Veriyorum canım oda işe yaramıyor galiba

Gaz ilacını artık vermiyorum başta işe yaradı ama şuan hiç bir işe yaramıyor zeytin yağıda aldım veriyorum oda sanki işe yaramıyor
Canım üzerinde soğuk sıkım yazdığından emin ol doktorumuz 2 türlü var dedi biri sıcak biri soguk sıcak sıkım hicnbir işe yaramıyor birde cam kavanoDa olmasına özen gösterin dedi mesela

Aynen bende sana katılıyorum kuzum❤️ gaz damlaları hiçte masum değil bazen mecbur kalınıyor ama çok sık vermemek lazım
Aynen balım 😘

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Zaten başta işe yarıyordu şimdi hiç bir işe yaramıyor

Canım üzerinde soğuk sıkım yazdığından emin ol doktorumuz 2 türlü var dedi biri sıcak biri soguk sıcak sıkım hicnbir işe yaramıyor birde cam kavanoDa olmasına özen gösterin dedi mesela

Aynen balım 😘
Tamam canım ben bir bakiyim

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Zaten başta işe yarıyordu şimdi hiç bir işe yaramıyor

Tamam canım ben bir bakiyim
Bu doğal bir süreç bebek için aslında yardımcı olmak için masaj yapmak sırtını sıvazlama lazım kolik bebektir doktor gözleminde damla çok nadir kullanılmalı şahsi görüşüm

Tüm sayfalar yüklendi.