Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
İçimi dökmek istedim 😭😭😭
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Hatice❤️Ayşe Selen" data-source="post: 121776" data-attributes="member: 2034"><p>Amin canım cümlemizi inşallah</p><p>[automerge]1638704321[/automerge]</p><p></p><p></p><p></p><p>Takmamak elde değil canım herkesin kendine göre derdi var ama burda yazıyordum biliyorsundur belki beni sormasın umrunda değil ama kızım 25 gün yoğun bakimdaydi arayıp onu sormasını bekledim sadece yoksa ihtiyacım olduğundan değil dünya işleri bir sekilde yoluna giriyor. İşte insanın kendi annesinin manevi desteğine ihtiyacı olduğundan yoksa dedim ya başka türlü hiç ihtiyacım yok kimseye</p><p>[automerge]1638704385[/automerge]</p><p></p><p></p><p></p><p>Takmamak elde değil canım herkesin kendine göre derdi var ama burda yazıyordum biliyorsundur belki beni sormasın umrunda değil ama kızım 25 gün yoğun bakimdaydi arayıp onu sormasını bekledim sadece yoksa ihtiyacım olduğundan değil dünya işleri bir sekilde yoluna giriyor. İşte insanın kendi annesinin manevi desteğine ihtiyacı olduğundan yoksa dedim ya başka türlü hiç ihtiyacım yok kimseye </p><p></p><p>Güçlüyum diye diye arsız ettim artık kendimi valla en zor animda bile gülerek geçiyorum herşeyi yoksa düşün düşün kafayı yiyorum canım</p><p>[automerge]1638704424[/automerge]</p><p></p><p></p><p></p><p>Takmamak elde değil canım herkesin kendine göre derdi var ama burda yazıyordum biliyorsundur belki beni sormasın umrunda değil ama kızım 25 gün yoğun bakimdaydi arayıp onu sormasını bekledim sadece yoksa ihtiyacım olduğundan değil dünya işleri bir sekilde yoluna giriyor. İşte insanın kendi annesinin manevi desteğine ihtiyacı olduğundan yoksa dedim ya başka türlü hiç ihtiyacım yok kimseye </p><p></p><p>Güçlüyum diye diye arsız ettim artık kendimi valla en zor animda bile gülerek geçiyorum herşeyi yoksa düşün düşün kafayı yiyorum canım </p><p></p><p>Amin canım amin hepimizin karşısına iyi insanlar çıkar</p><p>[automerge]1638704492[/automerge]</p><p></p><p>Aynen öyle canım tek tesellim kulun adaleti şaşar ama Allah'ın adaleti er geç tecelli eder</p><p>[automerge]1638704802[/automerge]</p><p></p><p>Aynen öyle canım tek tesellim kulun adaleti şaşar ama Allah'ın adaleti er geç tecelli eder </p><p></p><p>Annemin derdi bosanmamdi ama bir kişi çıktığım eve üç kişi olarak döndüm zoruna giden kendi istediği olmadi anne evine gittim ne oldu abim içip içip gelmiş çocuklarımın gözü önünde dayak yedim her yerim morarana kadar ne değişti ki gidince anne evine ben dayaktan kaçtım dayağın içine düştüm çocuklarım kötü ortamdan kurtulsun istedim büyük kızım eşimle her kavgamız da derdi ne bekliyorsun anne bizi goturemezsi. Belki ama sen kaç git babam bize kıyamıyor anne aklım kalmasın derdi kendimi düşünsem hayat bambaşka olurdu ama evlatlar olunca işin içinde kendinin canı beş para etmiyor insanın ama herşey değişti geçen gece yatıyoruz eşimin ağlama sesine uyandım döndüm ne oldu hayırdır dedim bana tek dediği şimdiye kadar yasattimin herşey için özür dilerim hakkını helal et dedi ve benim için herşey bitti hayatım boyunca duyup duyacagim en güzel sozlerdi bir şekilde imtihanlar atlatiliyor ama işte insan dayanabilse ir sekilde atlatiyorsin</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hatice❤️Ayşe Selen, post: 121776, member: 2034"] Amin canım cümlemizi inşallah [automerge]1638704321[/automerge] Takmamak elde değil canım herkesin kendine göre derdi var ama burda yazıyordum biliyorsundur belki beni sormasın umrunda değil ama kızım 25 gün yoğun bakimdaydi arayıp onu sormasını bekledim sadece yoksa ihtiyacım olduğundan değil dünya işleri bir sekilde yoluna giriyor. İşte insanın kendi annesinin manevi desteğine ihtiyacı olduğundan yoksa dedim ya başka türlü hiç ihtiyacım yok kimseye [automerge]1638704385[/automerge] Takmamak elde değil canım herkesin kendine göre derdi var ama burda yazıyordum biliyorsundur belki beni sormasın umrunda değil ama kızım 25 gün yoğun bakimdaydi arayıp onu sormasını bekledim sadece yoksa ihtiyacım olduğundan değil dünya işleri bir sekilde yoluna giriyor. İşte insanın kendi annesinin manevi desteğine ihtiyacı olduğundan yoksa dedim ya başka türlü hiç ihtiyacım yok kimseye Güçlüyum diye diye arsız ettim artık kendimi valla en zor animda bile gülerek geçiyorum herşeyi yoksa düşün düşün kafayı yiyorum canım [automerge]1638704424[/automerge] Takmamak elde değil canım herkesin kendine göre derdi var ama burda yazıyordum biliyorsundur belki beni sormasın umrunda değil ama kızım 25 gün yoğun bakimdaydi arayıp onu sormasını bekledim sadece yoksa ihtiyacım olduğundan değil dünya işleri bir sekilde yoluna giriyor. İşte insanın kendi annesinin manevi desteğine ihtiyacı olduğundan yoksa dedim ya başka türlü hiç ihtiyacım yok kimseye Güçlüyum diye diye arsız ettim artık kendimi valla en zor animda bile gülerek geçiyorum herşeyi yoksa düşün düşün kafayı yiyorum canım Amin canım amin hepimizin karşısına iyi insanlar çıkar [automerge]1638704492[/automerge] Aynen öyle canım tek tesellim kulun adaleti şaşar ama Allah'ın adaleti er geç tecelli eder [automerge]1638704802[/automerge] Aynen öyle canım tek tesellim kulun adaleti şaşar ama Allah'ın adaleti er geç tecelli eder Annemin derdi bosanmamdi ama bir kişi çıktığım eve üç kişi olarak döndüm zoruna giden kendi istediği olmadi anne evine gittim ne oldu abim içip içip gelmiş çocuklarımın gözü önünde dayak yedim her yerim morarana kadar ne değişti ki gidince anne evine ben dayaktan kaçtım dayağın içine düştüm çocuklarım kötü ortamdan kurtulsun istedim büyük kızım eşimle her kavgamız da derdi ne bekliyorsun anne bizi goturemezsi. Belki ama sen kaç git babam bize kıyamıyor anne aklım kalmasın derdi kendimi düşünsem hayat bambaşka olurdu ama evlatlar olunca işin içinde kendinin canı beş para etmiyor insanın ama herşey değişti geçen gece yatıyoruz eşimin ağlama sesine uyandım döndüm ne oldu hayırdır dedim bana tek dediği şimdiye kadar yasattimin herşey için özür dilerim hakkını helal et dedi ve benim için herşey bitti hayatım boyunca duyup duyacagim en güzel sozlerdi bir şekilde imtihanlar atlatiliyor ama işte insan dayanabilse ir sekilde atlatiyorsin [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
İçimi dökmek istedim 😭😭😭