L leylasezgin Kayıtlı Üye Katılım 29 Kasım 2023 Mesajlar 2 29 Kasım 2023 #1 kızlar selam hamilelik testi yaptım ilk 1 saat falan ilk görseldeki gibiydi ertesi gün 2. görseldeki gibi hamile miyim acaba lütfen cevaplayın Ekli dosyalar IMG_1173.jpeg 1.4 MB · Görüntüleme: 116 IMG_1183.jpeg 915.7 KB · Görüntüleme: 126
kızlar selam hamilelik testi yaptım ilk 1 saat falan ilk görseldeki gibiydi ertesi gün 2. görseldeki gibi hamile miyim acaba lütfen cevaplayın
R Rukiye27 Kayıtlı Üye Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 2,939 29 Kasım 2023 #2 leylasezgin' Alıntı: kızlar selam hamilelik testi yaptım ilk 1 saat falan ilk görseldeki gibiydi ertesi gün 2. görseldeki gibi hamile miyim acaba lütfen cevaplayın Genişletmek için tıkla ... Cnm bence yok çünkü bir saate geçersiz sayılır belli bir dakikası var emin olmak istiyorsan tekrar yap erken gebelik te alabilirsin Oyla 0 Downvote
leylasezgin' Alıntı: kızlar selam hamilelik testi yaptım ilk 1 saat falan ilk görseldeki gibiydi ertesi gün 2. görseldeki gibi hamile miyim acaba lütfen cevaplayın Genişletmek için tıkla ... Cnm bence yok çünkü bir saate geçersiz sayılır belli bir dakikası var emin olmak istiyorsan tekrar yap erken gebelik te alabilirsin
L leylasezgin Kayıtlı Üye Katılım 29 Kasım 2023 Mesajlar 2 29 Kasım 2023 #3 Rukiye27' Alıntı: Cnm bence yok çünkü bir saate geçersiz sayılır belli bir dakikası var emin olmak istiyorsan tekrar yap erken gebelik te alabilirsin Genişletmek için tıkla ... askım hamile kalmak istemiyorum henüz cok erken zaten umarım değilimdir Oyla 0 Downvote
Rukiye27' Alıntı: Cnm bence yok çünkü bir saate geçersiz sayılır belli bir dakikası var emin olmak istiyorsan tekrar yap erken gebelik te alabilirsin Genişletmek için tıkla ... askım hamile kalmak istemiyorum henüz cok erken zaten umarım değilimdir
Baharrr Kayıtlı Üye Katılım 9 Mayıs 2022 Mesajlar 5,590 Konum Malatya 30 Kasım 2023 #4 leylasezgin' Alıntı: kızlar selam hamilelik testi yaptım ilk 1 saat falan ilk görseldeki gibiydi ertesi gün 2. görseldeki gibi hamile miyim acaba lütfen cevaplayın Genişletmek için tıkla ... İlk resimde hamilelik yok 30 dk sonra çıkan 2. Çizgi geçersiz sayılıyor Oyla 0 Downvote
leylasezgin' Alıntı: kızlar selam hamilelik testi yaptım ilk 1 saat falan ilk görseldeki gibiydi ertesi gün 2. görseldeki gibi hamile miyim acaba lütfen cevaplayın Genişletmek için tıkla ... İlk resimde hamilelik yok 30 dk sonra çıkan 2. Çizgi geçersiz sayılıyor
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,634 Konum Kırklareli 30 Kasım 2023 #5 leylasezgin' Alıntı: kızlar selam hamilelik testi yaptım ilk 1 saat falan ilk görseldeki gibiydi ertesi gün 2. görseldeki gibi hamile miyim acaba lütfen cevaplayın Genişletmek için tıkla ... Hayır canım ilk 5 dakika da ne sonuç veriyorsa odur gebelik yok yani Oyla 0 Downvote
leylasezgin' Alıntı: kızlar selam hamilelik testi yaptım ilk 1 saat falan ilk görseldeki gibiydi ertesi gün 2. görseldeki gibi hamile miyim acaba lütfen cevaplayın Genişletmek için tıkla ... Hayır canım ilk 5 dakika da ne sonuç veriyorsa odur gebelik yok yani
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,236 2 Aralık 2023 #6 leylasezgin' Alıntı: kızlar selam hamilelik testi yaptım ilk 1 saat falan ilk görseldeki gibiydi ertesi gün 2. görseldeki gibi hamile miyim acaba lütfen cevaplayın Genişletmek için tıkla ... İlk 5 dakikadaki sonraki sonuçlar geçersiz canım Oyla 0 Downvote
leylasezgin' Alıntı: kızlar selam hamilelik testi yaptım ilk 1 saat falan ilk görseldeki gibiydi ertesi gün 2. görseldeki gibi hamile miyim acaba lütfen cevaplayın Genişletmek için tıkla ... İlk 5 dakikadaki sonraki sonuçlar geçersiz canım