Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
İdrar yolu enfeksiyonu
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Özlemtrhn" data-source="post: 287363" data-attributes="member: 4447"><p>Slm kizlar kızım 1 hafta sonra 6 aylim olacak 5 gün önce kızımın idrarında feci şekilde azalma oldu beslenmesinde hiçbir problem yok doktora götürdüm idrar yolu enfeksiyonu dedi antibiyotik verdi 2 gündür kullanıyorum ama zerre etki etmedi sadece kokusu azlanaya başlıyor ama hala idrarı takip etmek için değişmedim 6_8 saat boyunca kontrol ettim sanki çay kaşığı ile islatmis gibi sarı bı islakli vardı cok aşırı azdi yine.komsunun çocuğu bingildagina sert bı şekilde basmış bu kaynaklı olabilir mi kafayı yemek üzereyim doktora sordum iplemedi bile kontrole getir ilaçtan sonra dedi.bilgisi olanınız var mı acaba</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Özlemtrhn, post: 287363, member: 4447"] Slm kizlar kızım 1 hafta sonra 6 aylim olacak 5 gün önce kızımın idrarında feci şekilde azalma oldu beslenmesinde hiçbir problem yok doktora götürdüm idrar yolu enfeksiyonu dedi antibiyotik verdi 2 gündür kullanıyorum ama zerre etki etmedi sadece kokusu azlanaya başlıyor ama hala idrarı takip etmek için değişmedim 6_8 saat boyunca kontrol ettim sanki çay kaşığı ile islatmis gibi sarı bı islakli vardı cok aşırı azdi yine.komsunun çocuğu bingildagina sert bı şekilde basmış bu kaynaklı olabilir mi kafayı yemek üzereyim doktora sordum iplemedi bile kontrole getir ilaçtan sonra dedi.bilgisi olanınız var mı acaba [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
İdrar yolu enfeksiyonu