Sorum var İdrar yolu enfeksiyonu

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Cansuyldirim tarafından oluşturulan İdrar yolu enfeksiyonu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,078 kez görüntülenmiş, 17 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı İdrar yolu enfeksiyonu
Konbuyu başlatan Cansuyldirim
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Bende 10. Haftadan beri enfeksiyon var 27-33. Haftalar arası erken doğum riskim vardı lakin şuan bebişi çıkaramıyoruz 😁

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 32. Haftasındasınız.
Bebeğin ayak ve al tırnakları ve gerçek saçları oluşur. cildi pürüzsüz hale gelir. Bu haftadan sonra kalan 7 haftada şimdiye kadar aldığı kilo kadar ağırlığı artacak.
uterus artık diyafram ve mideye baskı yaptığı için nefes darlığı ve mide yanması şikayetleri artar. sırt ağrılarında artış olur. gece yatarken yastığınızı yükseltmeniz gerekir.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 41 cm ağırlıgı 1780 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız
İ

İyi ki anne

Guest
Kızlar idrarimda enfeksiyon çıktı bugün tekrar kan ve idrar aldılar idrar kültürü falan hamileliginde yaşayan var mı bebege bi sıkıntı oldumu erken doğum gibi falan 32 haftalığım ben.❤️
Allah bebeğini kucağına saglıkla almayı nasip etsin. Ama gebelikte enfeksiyon önemli bi konu. İlac verdiyse dr mutlaka kullanmalısınz. Benim 3.oğlum zatürre olarak dogdu yoğun bakımda kaldık 1 ay. Ordaki dr bunu gebelikte geçirilen enfeksiyon kaynaklı oldugunu söyledi. Dikkat etmekte fayda var

Cansuyldirim

Kayıtlı Üye
rank
Allah bebeğini kucağına saglıkla almayı nasip etsin. Ama gebelikte enfeksiyon önemli bi konu. İlac verdiyse dr mutlaka kullanmalısınz. Benim 3.oğlum zatürre olarak dogdu yoğun bakımda kaldık 1 ay. Ordaki dr bunu gebelikte geçirilen enfeksiyon kaynaklı oldugunu söyledi. Dikkat etmekte fayda var
Çok geçmiş olsun canım kontrole gittiğim zaman ilaç yazılcak bakalım 😌

Sarıcivciv41

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar idrarimda enfeksiyon çıktı bugün tekrar kan ve idrar aldılar idrar kültürü falan hamileliginde yaşayan var mı bebege bi sıkıntı oldumu erken doğum gibi falan 32 haftalığım ben.❤️
Bebeğe bulaşr tedavi edilmezse antbytk kullandırıyolar ben kullandm atlattm şükür. İhmal etmeyn tedavnzi bebeğinz skmtı yaşamasn sizde öyle gçmş olsn

Tüm sayfalar yüklendi.