Sorum var Idrar yolu enfeksiyonu

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ebru yasar tarafından oluşturulan Idrar yolu enfeksiyonu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 657 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Idrar yolu enfeksiyonu
Konbuyu başlatan Ebru yasar
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

Sarıcivciv41

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 2 haftadır idrar yolu enfeksiyonu olmusum çok kötü özel bölgem resmen şişmiş 31+1 haftalik hamileyim interneten araştırdım dusuk tehlikesi veya erken doğum felan yazıyordu çok korkuyorum başına böyle bisey gelen varmi yardımcı olursanız sevinirim☹😓
Ürolojiye gidip tahlil yaptırın muhaklal antbyotk kullanmanz lazm enfksyn önlenmezse bebeğe bulaşma durumu var çnkü. Ayrıca vajına dış kaşntı şişlk varsa sirkeyi pamuğa dök 2 3kere sil günde bikaç güne rahatlarsn. Ama doktoru ihmal etme. İlaç kullanman lazm.

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Kızlar 2 haftadır idrar yolu enfeksiyonu olmusum çok kötü özel bölgem resmen şişmiş 31+1 haftalik hamileyim interneten araştırdım dusuk tehlikesi veya erken doğum felan yazıyordu çok korkuyorum başına böyle bisey gelen varmi yardımcı olursanız sevinirim☹😓
Kuzum kendini korkutma ilaç tedavisi ile kısa zamanda geçer inşallah

Çiçek20

Kayıtlı Üye
rank
Canım doktorunla danış ilaç tedavisine başlandı korkma enfeksiyon gebelikde cok sık raslanan bir şey ilçla geçer inşaallah

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Geçmiş olsun canım öncelikle ve kendini korktuma doktorun vereceği ilaçları düzenli bir şekilde iç Allah'ın izni ile bir ley olmaz

Tüm sayfalar yüklendi.