Ikili tarama testi sonucu

• Konbuyu başlatan Bebiss42
  • Toplam 10 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Bebiss42 tarafından oluşturulan Ikili tarama testi sonucu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,586 kez görüntülenmiş, 10 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Ikili tarama testi sonucu
Konbuyu başlatan Bebiss42
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sıbelmamı
B

Bebiss42

Guest
Arkadaşlar ikili tarama testini devlet hastanesinde yaptırdım, sonuçlar e nabizda çıkmış. Ordaki değerleri özelde ki doktora gönderdim ama grafik olmasi gerekiyor dedi. Acaba ikili tarama testi sonuçlarını grafik olarak yaptırdığım hastaneden mi alacağım. Daha önce yaptırıp da sonucunu grafik olarak alan oldu mu bilgisi olan var mi

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaşlar ikili tarama testini devlet hastanesinde yaptırdım, sonuçlar e nabizda çıkmış. Ordaki değerleri özelde ki doktora gönderdim ama grafik olmasi gerekiyor dedi. Acaba ikili tarama testi sonuçlarını grafik olarak yaptırdığım hastaneden mi alacağım. Daha önce yaptırıp da sonucunu grafik olarak alan oldu mu bilgisi olan var mi
Merhaba e nabızda sadece beta değeriniz gözüküyor testi yaptığınız hastaneden sonuç kağıdı almanız gerekiyor grafik ve yüzdelik değer oradaki kağıtta yazar doktorda ona göre yorumlayabilir

B

Bebiss42

Guest
Merhaba e nabızda sadece beta değeriniz gözüküyor testi yaptığınız hastaneden sonuç kağıdı almanız gerekiyor grafik ve yüzdelik değer oradaki kağıtta yazar doktorda ona göre yorumlayabilir
Cevap icin cok tesekkur ederim. Acaba yaptırdığım hastanenin laboratuvar kismindan mi alacağım yoksa tetkik isteyen doktordan mi almam gerekiyor

Selin.33

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba evet kayıt yaptırdığınız sekretere sorun onlar yönlendirir bende de aynı şey oldu sonuca bakmak in grafik istediler sonuçları alabiliyorsun kan tahlili yaptırdığın yere de sorsan yönlendirir

B

Bebiss42

Guest
Kendim çalıştığım için gidemedim izin alamadım . Bir arkadaşı gönderdim hastaneye. Onada hastaneden grafik vermemişler e nabizda gördüğüm sonuçların çıktısını alıp vermişler. Bu sonucu nasıl alacagim ya
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Arkadaşlar sonucu yaptırdığım hastane dışında başka devlet hastanesinde ki doğum doktoru görebilir mi acaba

Son düzenleme:

Kudret beyhan

Kayıtlı Üye
rank
Bende yaptım ama iki üç tane kan değerim yüksek çıkmış özellikle glukoz serum plazma kırmızı çıkmış bilginiz varmı paylaşım yaptım kimse cevap vermiyor

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Bende yaptım ama iki üç tane kan değerim yüksek çıkmış özellikle glukoz serum plazma kırmızı çıkmış bilginiz varmı paylaşım yaptım kimse cevap vermiyor
Doktorunuzdan almanız gerekir sonucu ikili testte sadece kan değerine degil kan ultrason ölçümü oranına ve gebelik haftasına göre değerlendirilir

Tüm sayfalar yüklendi.