İkili test üçlü test

• Konbuyu başlatan İkili test üçlü test
  • Toplam 2 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde İkili test üçlü test tarafından oluşturulan İkili test üçlü test başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 516 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı İkili test üçlü test
Konbuyu başlatan İkili test üçlü test
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Balığın annesi
İ

İkili test üçlü test

Guest
Hanımlar merhaba ... Ben yazdığınız tüm paylaşımları okumaya ve kendimi gebelikte bilmediğim konularda geliştirmeye çalıyorum... İkinci gebeliğim ,ilk gebeliğim kürtajla sonuçlandı çok ara olmadan tekrar hamile kaldım.. şimdi 2 buçuk aylık hamileyim.. fakat ilk andan itibaren keselerimiz iki tane.. ama 1 embriyomuz var,diğer kesemiz halenda mevcut , tereddutlerden dolayı doktorumu değiştirdim ve

12 haftalıkken ikili tarama testi yapılacağını boş keseden dolayı sonuç alınamazsa üçlü tarama testi yapacak olduklarını söyledi ...sakıncalı mı değil mi bilmiyorum bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz ...? Yaptırmalı mıyım sizce

Balığın annesi

Kayıtlı Üye
rank
Hanımlar merhaba ... Ben yazdığınız tüm paylaşımları okumaya ve kendimi gebelikte bilmediğim konularda geliştirmeye çalıyorum... İkinci gebeliğim ,ilk gebeliğim kürtajla sonuçlandı çok ara olmadan tekrar hamile kaldım.. şimdi 2 buçuk aylık hamileyim.. fakat ilk andan itibaren keselerimiz iki tane.. ama 1 embriyomuz var,diğer kesemiz halenda mevcut , tereddutlerden dolayı doktorumu değiştirdim ve

12 haftalıkken ikili tarama testi yapılacağını boş keseden dolayı sonuç alınamazsa üçlü tarama testi yapacak olduklarını söyledi ...sakıncalı mı değil mi bilmiyorum bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz ...? Yaptırmalı mıyım sizce
Bence gerekli bütün testleri yaptır canım ihmal etme senin ve bebeğin için ne gerekiyorsa yaptır inşallah herşey gönlünce olur 💕

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar