İkinci defa kanama oldu ne yapmalıyım

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Songülilkin tarafından oluşturulan İkinci defa kanama oldu ne yapmalıyım başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,437 kez görüntülenmiş, 18 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı İkinci defa kanama oldu ne yapmalıyım
Konbuyu başlatan Songülilkin
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Özlem tam

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Evet suyu çok içmeye çalışıyorum ilk bebeğimde suyum azalmıştı çünkü hatta hamilleigi sonlandircaz dediler ikincide de 6 aylıkken suyum gelmişti doğum başlamıştı durdurdular bunda aynı şeyleri yaşamak istemiyorum. Korkuyorum ah nerede dinlenmek hafta içi bir devlet kurumunda çalışıyorum otur otur kemiklerim ağrıyor eve git yemek yap çocuklarla iglilen derken yattigim yerde uyuyorum🤦🤷💙
Çok geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun seni çok iyi anlıyorum 😔💕

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
Merhabalar benimde sorum olacaktı bebeğim 9 haftalıkken kanama oldu yatış verdiler sonra geçti şuan 13+6 haftalık hamileyim yine kanama tespit edildi. İlkinde kan uyuşmazlığı iğnesi yaptılar yine yaptır diyorlar. Bebeğim iyi çok şükür gelişimi de çok güzel ilerliyormuş oğlum sağlıklı ama sürekli düşük tehditi yaşayan var mı aranızda böyle bir durumda ne yapılmasını önerirsiniz sevgili anneler🙏💙
Benim arkadaşımda kan uyuşmazlığı iğnesi yaptırmış 12. Haftada kanama olmuş doktor normal demiş olurmuş o haftalarda

Songülilkin

Kayıtlı Üye
rank
Benim arkadaşımda kan uyuşmazlığı iğnesi yaptırmış 12. Haftada kanama olmuş doktor normal demiş olurmuş o haftalarda
14 haftalık olduk bugün bu ikinci artık korkmaya başladım. Kan uyuşmazlığı yüzünden diyorlar direk. Düşüklerle kan uyuşmazlığının alakası ne ki anlamadım.🤷
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Çok geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun seni çok iyi anlıyorum 😔💕
Geçen yıl bu yüzden bebeğimi kaybettim normalde 4. Olacaktı o kadar kötü bir acı ki hiç canın yanmıyor engelleyemiyorsun bile. Tekrar aynı acıyı yaşamak istemiyorum. Çok zor toparlandım. Allah'ım Rabbim kucaklarimiza sagsalim almayı nasıp etsin. Kucaklarimizi boş bırakmasın inşallah 🤲💙Hayırlı cumalar 🤲

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
14 haftalık olduk bugün bu ikinci artık korkmaya başladım. Kan uyuşmazlığı yüzünden diyorlar direk. Düşüklerle kan uyuşmazlığının alakası ne ki anlamadım.🤷
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Geçen yıl bu yüzden bebeğimi kaybettim normalde 4. Olacaktı o kadar kötü bir acı ki hiç canın yanmıyor engelleyemiyorsun bile. Tekrar aynı acıyı yaşamak istemiyorum. Çok zor toparlandım. Allah'ım Rabbim kucaklarimiza sagsalim almayı nasıp etsin. Kucaklarimizi boş bırakmasın inşallah 🤲💙Hayırlı cumalar 🤲
Düşüklerle alakalı olan kan uyuşmazlığımı kanmı bilmiyorum canım benim pozitif eşimin grubu farklı ama oda pozitif kanamam hiç olöadı ama geçen arkadaşımın anlatıığını yazdım bende sana

Songülilkin

Kayıtlı Üye
rank
Düşüklerle alakalı olan kan uyuşmazlığımı kanmı bilmiyorum canım benim pozitif eşimin grubu farklı ama oda pozitif kanamam hiç olöadı ama geçen arkadaşımın anlatıığını yazdım bende sana
Eğer ikinizin de pozitifse sıkıntı yok mesela senin a pozitif eşinin ki b pozitifse bişi olmaz artı eksi olayı başka benim a negatif eşimin a pozitif o yüzden sıkıntı oluyor. Bazen çok korkuyorum hala devam ediyor ayıptır söylemesi vajinal kanama yok içte var ama kesenin arkasındaymis bu sefer kanama doktor dikkatli olacaksın yatacaksin ağır kaldırma iş yapma falan dedi ne mümkünse iş yapmamak 🤭Sağlıklı gebelikler dilerim hamilelik çok zor bu 3. Bebeğim olacak inşallah aslında 4 olacaktı geçen senelerde düşük yaptım çok zordu Allah'ım bir daha yaşatmasın hiçbir anneye anne adayına yaşatmasın ağır oluyor.

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Merhabalar benimde sorum olacaktı bebeğim 9 haftalıkken kanama oldu yatış verdiler sonra geçti şuan 13+6 haftalık hamileyim yine kanama tespit edildi. İlkinde kan uyuşmazlığı iğnesi yaptılar yine yaptır diyorlar. Bebeğim iyi çok şükür gelişimi de çok güzel ilerliyormuş oğlum sağlıklı ama sürekli düşük tehditi yaşayan var mı aranızda böyle bir durumda ne yapılmasını önerirsiniz sevgili anneler🙏💙
Cnm bunu yaşayan çok anne var yani doğuma kadar iğnelerle ayakta duran anneler var.. doktora git sana protestegan iğne verir agilrik taşıma ayaklarini yukarı doğru uzat dinlen bol bol ..

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
Eğer ikinizin de pozitifse sıkıntı yok mesela senin a pozitif eşinin ki b pozitifse bişi olmaz artı eksi olayı başka benim a negatif eşimin a pozitif o yüzden sıkıntı oluyor. Bazen çok korkuyorum hala devam ediyor ayıptır söylemesi vajinal kanama yok içte var ama kesenin arkasındaymis bu sefer kanama doktor dikkatli olacaksın yatacaksin ağır kaldırma iş yapma falan dedi ne mümkünse iş yapmamak 🤭Sağlıklı gebelikler dilerim hamilelik çok zor bu 3. Bebeğim olacak inşallah aslında 4 olacaktı geçen senelerde düşük yaptım çok zordu Allah'ım bir daha yaşatmasın hiçbir anneye anne adayına yaşatmasın ağır oluyor.
Geçmiş olsun yine engel bişey değil kan uyuşmazlığıda bak 3. Bebeğinmiş inşallah sağlıkla doğar aynrn pozitifiz o yüzden sorun olmuyor sanırım

İ

İkinci bebek annesi

Guest
Ben aynıyım malesf kan uyuşmazlığı var ilk oğlumda 13 ve 24 haftada kanama oldu iki tane iğne oldum. Şimdi yine hamileyim 9.haftam kanamam oldu yine anti -D iğne oldum 28. Haftada bı daha olmam lazımmış hep tetikteyim. Korku içindeyim

Özlem tam

Kayıtlı Üye
rank
Benim yeni bitti kananam ve 20 hafta dayim xnm yatış olmadi ama yasak koydu tabi iki çocuğum vae yormadan yapiyordum işimi igne ve progestan kullandım 15 gun kanama gördüm geçti kontrolüme gittim içeride gene kanamaj devam ediyor dedi gene bir igne ve ilac verdi şükür geçen gittim bitmis dedi ve 20 hafta 1 günlüğüm

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar