Sorum var İlaç

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Efsan tarafından oluşturulan İlaç başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 343 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı İlaç
Konbuyu başlatan Efsan
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Efsan

Kayıtlı Üye
rank
Hamile olduğumu bilmeden ilaç içmiş bulundum bunun bebeye ne gibi zararları ola bilir lütfen bilen varsa yazsin

Zeyp0

Kayıtlı Üye
rank
Hamile olduğumu bilmeden ilaç içmiş bulundum bunun bebeye ne gibi zararları ola bilir lütfen bilen varsa yazsin
Yani bende içmiştim ağır ağrı kesiciler bide bi doğum kontrol hapı içtim bilmeden hamile olduğumu şükür bişi olmadı 4 gün üst üste içmiştim bide bi doktora görün ama bence bişi olmaz inşallah

Efsan

Kayıtlı Üye
rank
İyiki yazdınız çok sağ olun bende bilmeden hamile olduğumu karnım çok ağrımaya başladı bende aptekden iki ilaç aldım icdim 2gun ilacın recetesinde hamilelere olmaz içmek yazmış başka bir doktor var ona sordum tabiki zararı olur dedi yinede üzülüyorum aldırmak istemiyorum burdada sorayım dedim daha kendi doktoruma gitmedim

廾azalᏝ

Kayıtlı Üye
rank
İyiki yazdınız çok sağ olun bende bilmeden hamile olduğumu karnım çok ağrımaya başladı bende aptekden iki ilaç aldım icdim 2gun ilacın recetesinde hamilelere olmaz içmek yazmış başka bir doktor var ona sordum tabiki zararı olur dedi yinede üzülüyorum aldırmak istemiyorum burdada sorayım dedim daha kendi doktoruma gitmedim
İlaçtan ilaca değişir en iyisini doktorun bilir

Zeyp0

Kayıtlı Üye
rank
Yani en yakın zamanda doktora da görünün ama ben bişi olacağını düşünmüyorum çünkü bende daha 1 aylıktı bilmiyordum o zönlarlar baya ilaç içmiştim dediğim gibi şükür bişi olmadı

Efsan

Kayıtlı Üye
rank
İyiki yazdınız çok sağ olun bende bilmeden hamile olduğumu karnım çok ağrımaya başladı bende aptekden iki ilaç aldım icdim 2gun ilacın recetesinde hamilelere olmaz içmek yazmış başka bir doktor var ona sordum tabiki zararı olur dedi yinede üzülüyorum aldırmak istemiyorum burdada sorayım dedim daha kendi doktoruma
İlaçtan ilaca değişir en iyisini doktorun bilir
Soracam daha var diye doktora gitmeme oyuzden burda sormak isterim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Yani en yakın zamanda doktora da görünün ama ben bişi olacağını düşünmüyorum çünkü bende daha 1 aylıktı bilmiyordum o zönlarlar baya ilaç içmiştim dediğim gibi şükür bişi olmadı
İnşallah dediğiniz gibi olur aldırmak zorunda kalmam yinede soruma cevap verdiğiniz için çok teşekkürler

Tüm sayfalar yüklendi.