Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
İnsan bu kadarda vicdansız olamaz😭
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="廾azalᏝ" data-source="post: 469627" data-attributes="member: 6692"><p>Ben de sabah erken işe gideceğim zaman ya da sınav zamanları akşam uykum yokken zorla uyumaya çalıştığımda çok oluyordu sonra biraz araştırdım da stresten rüyayla gerçek karışıyor işte beyin uyanıyormuş ama vücudu uyandıramıyormuş.Sonradan düşündüm de gerçekten öyle bağırdığını yürüdüğünü sanıyorsun gözün açık gördüğünü gerçekten de uyandığını sanıyorsun ama sonra gerçekten uyandığında farkediyorsun aslında hala uyuduğunu.Beyin komutları veriyor onu rüya gibi görüyorsun aslında ama vücut komutları almıyor geçici felç hali işte.Bunları okuduktan sonra tekrar olduğunda korkmadım çünkü uyandığımda yaşadıklarım mantıklı geldi.İnsanın kendini belli rahatlatma yolları var işte o an dua oluyorsun yok yalvarıyorsuun anneni eşini hayal ediyorsun stres ortadan kalkınca normale dönüyorsun</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="廾azalᏝ, post: 469627, member: 6692"] Ben de sabah erken işe gideceğim zaman ya da sınav zamanları akşam uykum yokken zorla uyumaya çalıştığımda çok oluyordu sonra biraz araştırdım da stresten rüyayla gerçek karışıyor işte beyin uyanıyormuş ama vücudu uyandıramıyormuş.Sonradan düşündüm de gerçekten öyle bağırdığını yürüdüğünü sanıyorsun gözün açık gördüğünü gerçekten de uyandığını sanıyorsun ama sonra gerçekten uyandığında farkediyorsun aslında hala uyuduğunu.Beyin komutları veriyor onu rüya gibi görüyorsun aslında ama vücut komutları almıyor geçici felç hali işte.Bunları okuduktan sonra tekrar olduğunda korkmadım çünkü uyandığımda yaşadıklarım mantıklı geldi.İnsanın kendini belli rahatlatma yolları var işte o an dua oluyorsun yok yalvarıyorsuun anneni eşini hayal ediyorsun stres ortadan kalkınca normale dönüyorsun [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
İnsan bu kadarda vicdansız olamaz😭