Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Isim sorunu
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Merve_berkk" data-source="post: 51561" data-attributes="member: 986"><p>Canım ben ilk 2 oğlum da cinsiyeti öğrendiğim gibi yavaş yavaş bişeyler almaya başladım 7. Ayda herşeyleri tamamen hazırdı beşiği, arabası vs aklına gelecek herşey. Yenidoğan kıyafetleri çok giyilmiyor eskimiyor zaten abilerinden bir dünya kıyafet var onlarda atmaya vermeye kıyamayıp sakladıklarım sadece 3. Bebeği planlıyor olsam herşeylerini saklardım ha yine alırım bikaç hastane çıkışı ama fazla bişey almayacağım için daha hiçbir şey almadım bunda beşiği, arabası, havlu bikaç kıyafetide 35 36 haftalık olduk mu hallederim. Senin önceki kızmış ondan kalanları buna giydirme, kullanma şansın pek yok herşey ateş pahası bi anda ha deyince alınmıyor zaten sende 20 haftalık olmuşsun bence erken değil yavaş yavaş alır doğuma kadar hazırlasın herşeyini</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Merve_berkk, post: 51561, member: 986"] Canım ben ilk 2 oğlum da cinsiyeti öğrendiğim gibi yavaş yavaş bişeyler almaya başladım 7. Ayda herşeyleri tamamen hazırdı beşiği, arabası vs aklına gelecek herşey. Yenidoğan kıyafetleri çok giyilmiyor eskimiyor zaten abilerinden bir dünya kıyafet var onlarda atmaya vermeye kıyamayıp sakladıklarım sadece 3. Bebeği planlıyor olsam herşeylerini saklardım ha yine alırım bikaç hastane çıkışı ama fazla bişey almayacağım için daha hiçbir şey almadım bunda beşiği, arabası, havlu bikaç kıyafetide 35 36 haftalık olduk mu hallederim. Senin önceki kızmış ondan kalanları buna giydirme, kullanma şansın pek yok herşey ateş pahası bi anda ha deyince alınmıyor zaten sende 20 haftalık olmuşsun bence erken değil yavaş yavaş alır doğuma kadar hazırlasın herşeyini [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Isim sorunu