Anniş ler güzel kız isimleri istiyorum sizden az bilinen 🥰
N Nur123 Kayıtlı Üye Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 5,977 27 Ağustos 2021 #1 Anniş ler güzel kız isimleri istiyorum sizden az bilinen
Sibelita Kayıtlı Üye Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 1,314 27 Ağustos 2021 #2 Kızım olsaydi ismini Lina koyardım ❤
A Aslan Kayıtlı Üye Katılım 27 Ağustos 2021 Mesajlar 2 27 Ağustos 2021 #3 Nur123' Alıntı: Anniş ler güzel kız isimleri istiyorum sizden az bilinen Genişletmek için tıkla ... Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 27 Ağustos 2021 Merhaba hayırlı olsun.bende kız annesi adayıyım inşallah Amine koymak istiyorm gönlüme düşen bu isim oldu diyeyim
Nur123' Alıntı: Anniş ler güzel kız isimleri istiyorum sizden az bilinen Genişletmek için tıkla ... Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 27 Ağustos 2021 Merhaba hayırlı olsun.bende kız annesi adayıyım inşallah Amine koymak istiyorm gönlüme düşen bu isim oldu diyeyim
S Sıbelmamı Kayıtlı Üye Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 3,984 27 Ağustos 2021 #4 Nur123' Alıntı: Anniş ler güzel kız isimleri istiyorum sizden az bilinen Genişletmek için tıkla ... Senin kızını yerim ben aysina
Nur123' Alıntı: Anniş ler güzel kız isimleri istiyorum sizden az bilinen Genişletmek için tıkla ... Senin kızını yerim ben aysina
N Nur123 Kayıtlı Üye Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 5,977 27 Ağustos 2021 #5 Sibelita' Alıntı: Kızım olsaydi ismini Lina koyardım ❤ Genişletmek için tıkla ... Lina da güzel bir isim Rabbim gönlüne göre versin canım Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 27 Ağustos 2021 Aslan' Alıntı: Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 27 Ağustos 2021 Merhaba hayırlı olsun.bende kız annesi adayıyım inşallah Amine koymak istiyorm gönlüme düşen bu isim oldu diyeyim Genişletmek için tıkla ... Sağol canım adı ile yaşasın sağlıklı uzun ömrü olur inşallah amine hanımın Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 27 Ağustos 2021 Aslan' Alıntı: Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 27 Ağustos 2021 Merhaba hayırlı olsun.bende kız annesi adayıyım inşallah Amine koymak istiyorm gönlüme düşen bu isim oldu diyeyim Genişletmek için tıkla ... Sağol canım adı ile yaşasın sağlıklı uzun ömrü olur inşallah amine hanımın Sıbelmamı' Alıntı: Senin kızını yerim ben aysina Genişletmek için tıkla ... Oda aklımda canım
Sibelita' Alıntı: Kızım olsaydi ismini Lina koyardım ❤ Genişletmek için tıkla ... Lina da güzel bir isim Rabbim gönlüne göre versin canım Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 27 Ağustos 2021 Aslan' Alıntı: Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 27 Ağustos 2021 Merhaba hayırlı olsun.bende kız annesi adayıyım inşallah Amine koymak istiyorm gönlüme düşen bu isim oldu diyeyim Genişletmek için tıkla ... Sağol canım adı ile yaşasın sağlıklı uzun ömrü olur inşallah amine hanımın Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 27 Ağustos 2021 Aslan' Alıntı: Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 27 Ağustos 2021 Merhaba hayırlı olsun.bende kız annesi adayıyım inşallah Amine koymak istiyorm gönlüme düşen bu isim oldu diyeyim Genişletmek için tıkla ... Sağol canım adı ile yaşasın sağlıklı uzun ömrü olur inşallah amine hanımın Sıbelmamı' Alıntı: Senin kızını yerim ben aysina Genişletmek için tıkla ... Oda aklımda canım
Burçin arslan Kayıtlı Üye Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 57 27 Ağustos 2021 #6 Nur123' Alıntı: Anniş ler güzel kız isimleri istiyorum sizden az bilinen Genişletmek için tıkla ... Benimde kızım olacak nevra elzem koyacam inşallah
Nur123' Alıntı: Anniş ler güzel kız isimleri istiyorum sizden az bilinen Genişletmek için tıkla ... Benimde kızım olacak nevra elzem koyacam inşallah
M Merve Gümüş Kayıtlı Üye Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 155 27 Ağustos 2021 #7 Nur123' Alıntı: Anniş ler güzel kız isimleri istiyorum sizden az bilinen Genişletmek için tıkla ... 15 gün içinde kızım doğacak ve adini Ayliz koycam
Nur123' Alıntı: Anniş ler güzel kız isimleri istiyorum sizden az bilinen Genişletmek için tıkla ... 15 gün içinde kızım doğacak ve adini Ayliz koycam
B Bla bla bla Kayıtlı Üye Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 1,842 27 Ağustos 2021 #8 Aslan' Alıntı: Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 27 Ağustos 2021 Merhaba hayırlı olsun.bende kız annesi adayıyım inşallah Amine koymak istiyorm gönlüme düşen bu isim oldu diyeyim Genişletmek için tıkla ... Rabbim nasıp ederse kucaqma almayi benimde kızım olcak bnde Amine koycam
Aslan' Alıntı: Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 27 Ağustos 2021 Merhaba hayırlı olsun.bende kız annesi adayıyım inşallah Amine koymak istiyorm gönlüme düşen bu isim oldu diyeyim Genişletmek için tıkla ... Rabbim nasıp ederse kucaqma almayi benimde kızım olcak bnde Amine koycam
A Ayse53 Kayıtlı Üye Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 505 27 Ağustos 2021 #9 Nur123' Alıntı: Anniş ler güzel kız isimleri istiyorum sizden az bilinen Genişletmek için tıkla ... Bnm de kızım olucak Asel koyucam
Nur123' Alıntı: Anniş ler güzel kız isimleri istiyorum sizden az bilinen Genişletmek için tıkla ... Bnm de kızım olucak Asel koyucam
N Nur123 Kayıtlı Üye Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 5,977 27 Ağustos 2021 #10 Merve5q6 gümüş' Alıntı: 15 gün içinde kızım doğacak ve adini Ayliz koycam Genişletmek için tıkla ... Allah bağışlasın sağlıkla gelsin canım Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 27 Ağustos 2021 Burçin arslan' Alıntı: Benimde kızım olacak nevra elzem koyacam inşallah Genişletmek için tıkla ... Allah bağışlasın canım
Merve5q6 gümüş' Alıntı: 15 gün içinde kızım doğacak ve adini Ayliz koycam Genişletmek için tıkla ... Allah bağışlasın sağlıkla gelsin canım Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 27 Ağustos 2021 Burçin arslan' Alıntı: Benimde kızım olacak nevra elzem koyacam inşallah Genişletmek için tıkla ... Allah bağışlasın canım