Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Iyi doktoru devlet hastanesinde barindirmiyolar
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="iki kiz iki oğlan annesi" data-source="post: 82991" data-attributes="member: 2272"><p>Inanirim canim iyi doktor barindirmadiklarini neden çünkü hastalar guzel ilgileniyo diye onu tercih ediyo onlarda kıskanç liklarindan böyle yapıyorlar ben kirikkale de yaşıyorum burda kirikkale de oturan arkadaşlar varsa bilirler ihtisas hastanesinde berk uygur diye bir doktor vardı ben hep ona gidiyodum adam çok güzel ilgileniyordu allah var şimdi hem şakacı bu tavrı vardı hemde bebegin neresinde ne varsa tek tek gosteriyodu yaşam hatanesine geçmiş simdi özel hastane yani benim de durumum yok oraya gidecek mecbur devlette başka doktora gidiyorum hiç biride guzel ilgilenmiyo hele dün gittim allah etmesin neslihan diye bir doktor var ay nasıl sinir oldum kadına ultrasonda bakti hiç bişey demedi bebek le ilgili normal dedi sadece geçiştirdi git nst cektir dedi çektirirken çocuğun kalp atışları düştü 2 3 kere falan 160 lardan 80 lere 90 lara kadar düştü benimde tansiyon düştü 8 e 4 e düştü ne müdahale edildi ne bişey doktora sordum bişey mi var niye böyle oldu diye yok bişey dedi savdi başından</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="iki kiz iki oğlan annesi, post: 82991, member: 2272"] Inanirim canim iyi doktor barindirmadiklarini neden çünkü hastalar guzel ilgileniyo diye onu tercih ediyo onlarda kıskanç liklarindan böyle yapıyorlar ben kirikkale de yaşıyorum burda kirikkale de oturan arkadaşlar varsa bilirler ihtisas hastanesinde berk uygur diye bir doktor vardı ben hep ona gidiyodum adam çok güzel ilgileniyordu allah var şimdi hem şakacı bu tavrı vardı hemde bebegin neresinde ne varsa tek tek gosteriyodu yaşam hatanesine geçmiş simdi özel hastane yani benim de durumum yok oraya gidecek mecbur devlette başka doktora gidiyorum hiç biride guzel ilgilenmiyo hele dün gittim allah etmesin neslihan diye bir doktor var ay nasıl sinir oldum kadına ultrasonda bakti hiç bişey demedi bebek le ilgili normal dedi sadece geçiştirdi git nst cektir dedi çektirirken çocuğun kalp atışları düştü 2 3 kere falan 160 lardan 80 lere 90 lara kadar düştü benimde tansiyon düştü 8 e 4 e düştü ne müdahale edildi ne bişey doktora sordum bişey mi var niye böyle oldu diye yok bişey dedi savdi başından [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Iyi doktoru devlet hastanesinde barindirmiyolar