Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben yapmıyorum kuzum yarım kundak da yapsam normal de yapsam Kayra felaket ortalığı inletiyor ha çok uykusu olup uyuyamadığı zamanlar direk annem ağlasa bile sarıyor hemen emziyorum anca öyle oda en fazla 1 saat sonra yine elini vs oynatamayınca ağlıyor ne yapacax bakalım böyle
Ben yapmıyorum kuzum yarım kundak da yapsam normal de yapsam Kayra felaket ortalığı inletiyor ha çok uykusu olup uyuyamadığı zamanlar direk annem ağlasa bile sarıyor hemen emziyorum anca öyle oda en fazla 1 saat sonra yine elini vs oynatamayınca ağlıyor ne yapacax bakalım böyle
Bebeğiniz yaklaşık lahana büyüklüğünde.
Bebeğin etrafında yaklaşık 100 ml amniyotik sıvı var. Kendinizi biraz yorgun hisseder ve uyku sorunları yaşamaya başlarsınız. hormonların etkisi ile eklemlerde gevşeme ve ruhsal değişiklikler (anksiete ve depresyon) başlayabilir. Bebeğinizin boyu yaklaşık 39 cm ağırlıgı 1400 gr
Bizimkilere bebek demek hakaret sayılıyor adamlar hamilelikten beri bizi parmağına taktı oynatıyorlar
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-07-30
Gebeliğinizin 30. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık lahana büyüklüğünde.
Bebeğin etrafında yaklaşık 100 ml amniyotik sıvı var. Kendinizi biraz yorgun hisseder ve uyku sorunları yaşamaya başlarsınız. hormonların etkisi ile eklemlerde gevşeme ve ruhsal değişiklikler (anksiete ve depresyon) başlayabilir. Bebeğinizin boyu yaklaşık 39 cm ağırlıgı 1400 gr
Canım kundağı sandece kol kısmına yap ayak bölümünü yapma rahat hareket etsin. Hem daha iyi uyur kolları hareket ettikçe sıçrama olmaz. Yenidogdugu andan itibaren yapman gerekirdi fazla sıkma.