Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
İyilik yap denize at demişler doğru demişler
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Sümeyraaa🤍" data-source="post: 224794" data-attributes="member: 4517"><p>yani gerçekten şoklar içindeyim nasıl kaynina sırtını keseliyim diyebilir ben olsam cinnet geçiririm eltim eşime öyle bir şey derse... mesela ben yeni evlendiğim zaman eşimin telefonunda mesaj gördüm eltim eşime mesaj yazmış abi bir şey lazım mı diye ve benim eşim Diyarbakır'da tek yaşıyor eltimde Konya da kayınvalidemler ile birlikte yani bunu sorması çok saçma zaten görümcemle görmüş o mesajı eltime rezil etmiş sen nasıl öyle bir şey yazarsin sorarsın diye yani benim kaynım var 3 tane 1 tanesi evli 2 tane bekar onlar ile aynı sofrada yemek bile yiyemiyorum onların olduğu ortama bile girmiyorum ne kadar da abisi gibi görse eşini sırt keselemek ne ya abisi mi ben ağabeyimin bile sırtını keselemek mişim çok saçma yani aklıma kötü kötü şeyler geliyor senin moralini bozmak istemiyorum dikkat et eltine canım Allah yardım etsin sana da ve gerçekten dediğin gibi yap kısasa kısas onlar böyle anlıyorlar çünkü</p><p>[automerge]1649168809[/automerge]</p><p></p><p>sende onun esine öyle davra bence samimi ankar seni belki</p><p>[automerge]1649168816[/automerge]</p><p></p><p>sende onun esine öyle davra bence samimi ankar seni belki</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Sümeyraaa🤍, post: 224794, member: 4517"] yani gerçekten şoklar içindeyim nasıl kaynina sırtını keseliyim diyebilir ben olsam cinnet geçiririm eltim eşime öyle bir şey derse... mesela ben yeni evlendiğim zaman eşimin telefonunda mesaj gördüm eltim eşime mesaj yazmış abi bir şey lazım mı diye ve benim eşim Diyarbakır'da tek yaşıyor eltimde Konya da kayınvalidemler ile birlikte yani bunu sorması çok saçma zaten görümcemle görmüş o mesajı eltime rezil etmiş sen nasıl öyle bir şey yazarsin sorarsın diye yani benim kaynım var 3 tane 1 tanesi evli 2 tane bekar onlar ile aynı sofrada yemek bile yiyemiyorum onların olduğu ortama bile girmiyorum ne kadar da abisi gibi görse eşini sırt keselemek ne ya abisi mi ben ağabeyimin bile sırtını keselemek mişim çok saçma yani aklıma kötü kötü şeyler geliyor senin moralini bozmak istemiyorum dikkat et eltine canım Allah yardım etsin sana da ve gerçekten dediğin gibi yap kısasa kısas onlar böyle anlıyorlar çünkü [automerge]1649168809[/automerge] sende onun esine öyle davra bence samimi ankar seni belki [automerge]1649168816[/automerge] sende onun esine öyle davra bence samimi ankar seni belki [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
İyilik yap denize at demişler doğru demişler