Sorum var Kabizlik

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Semiha gedik tarafından oluşturulan Kabizlik başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,504 kez görüntülenmiş, 22 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kabizlik
Konbuyu başlatan Semiha gedik
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Semiha gedik

Semiha gedik

Kayıtlı Üye
rank
Kayısı çok iyi geliyor bende aynı haftada serklsj oldum her gün yiyorum
Evet taze kayisi cok yiyirum ama anlamadim pek etki etmiyor gb hareketsizlikten galiba .Geçmiş olsun sizede çok sağlıkla alalım ins kucağımıza nasilsiniz nasıl geçiyor günleriniz yatıyor msnz çoğunlukla

R

Raziye..

Guest
Evet taze kayisi cok yiyirum ama anlamadim pek etki etmiyor gb hareketsizlikten galiba .Geçmiş olsun sizede çok sağlıkla alalım ins kucağımıza nasilsiniz nasıl geçiyor günleriniz yatıyor msnz çoğunlukla
Evet yemek lavabo dışı sürekli yatıyorum sayilir inşallah hayırlısı ile kavuşuruz bebeklerimize siz nasıl geçiriyorsunuz kaç hafta oldu dikiş olali

Semiha gedik

Kayıtlı Üye
rank
Evet yemek lavabo dışı sürekli yatıyorum sayilir inşallah hayırlısı ile kavuşuruz bebeklerimize siz nasıl geçiriyorsunuz kaç hafta oldu dikiş olali
Ben 22 .haftada oldum 10.gunum bugün. Bende aynıyım yemek lavabo dışında çoğunlukta yatıyorum uzun oturuyorum derken ins sağlıkla gelişimini güzel tamamlar ins sağlıkla doğru zamanda aliriz ins kucağımıza
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Sizin kaçıncı haftada oldunuz

R

Raziye..

Guest
Ben 22 .haftada oldum 10.gunum bugün. Bende aynıyım yemek lavabo dışında çoğunlukta yatıyorum uzun oturuyorum derken ins sağlıkla gelişimini güzel tamamlar ins sağlıkla doğru zamanda aliriz ins kucağımıza
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Sizin kaçıncı haftada oldunuz
23. Haftada oldum

R

Raziye..

Guest
28. Haftadayim Allah in izniyle ben uzun oturmada yapmamaya çalışıyorum isterseniz bi sure sizde oturmayın bir de ekmek az yemeye çalışın belki o da kabız yapıyordur. Benim şekerim yüksek olduğu için sıkı diyet yapıyorum zaten yattigimiz için sindirim sistemi yavaşlıyor

Semiha gedik

Kayıtlı Üye
rank
28. Haftadayim Allah in izniyle ben uzun oturmada yapmamaya çalışıyorum isterseniz bi sure sizde oturmayın bir de ekmek az yemeye çalışın belki o da kabız yapıyordur. Benim şekerim yüksek olduğu için sıkı diyet yapıyorum zaten yattigimiz için sindirim sistemi yavaşlıyor
Evet evet çok oturmuyorum dediğiniz gb arada bi oda çok değil . Ekmek baya bi anda azalttım aslında çok az yiyorum ins sağlıkla atlatalım bu süreci 🤲🤲

Tüm sayfalar yüklendi.