Kafam çok karışık

• Konbuyu başlatan Esra. Çınar
  • Toplam 2 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Esra. Çınar tarafından oluşturulan Kafam çok karışık başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 664 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kafam çok karışık
Konbuyu başlatan Esra. Çınar
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Esra Çınarrrr
E

Esra. Çınar

Guest
2. Gebeliğim 22 haftalık olduk ben çok zor nefes alıyorum şimdiden kaburgalarım ağrıyor karnım çok sis yediklerimi asla hazmedemiyorum sürekli acı su geliyor ilk hamileliğimde böyle birşey hiç yaşamadım karnım bile 7. Aydan sonra çıkmıştı karnım çok zorlanıyorum ilk doğumum çok zordu suyum erken geldi ve 12 saat sancı çektim 4 kg doğdu bebeğim yirtigim ve kesim çok olduğu için ameliyat hanede bayiltilarak dikiş atıldı doğumdan sonra bebeğim nefes almadi vücudu sogukmus bı sure doktorlar ilgilendi kafasına fanus gibi birşey takıldı vs. Çok zor gecti 40 im çıkmıştı ben daha oturamiyordum bile şuan doktorum başka devlet Hastanesi'ne gidiyorum bunları anlatsam sezeryan mi denesek kafam çok karışık çok psikolojim bozuk

Muhammed'in Annesi

Oğullarım 👬
Mod
rank
2. Gebeliğim 22 haftalık olduk ben çok zor nefes alıyorum şimdiden kaburgalarım ağrıyor karnım çok sis yediklerimi asla hazmedemiyorum sürekli acı su geliyor ilk hamileliğimde böyle birşey hiç yaşamadım karnım bile 7. Aydan sonra çıkmıştı karnım çok zorlanıyorum ilk doğumum çok zordu suyum erken geldi ve 12 saat sancı çektim 4 kg doğdu bebeğim yirtigim ve kesim çok olduğu için ameliyat hanede bayiltilarak dikiş atıldı doğumdan sonra bebeğim nefes almadi vücudu sogukmus bı sure doktorlar ilgilendi kafasına fanus gibi birşey takıldı vs. Çok zor gecti 40 im çıkmıştı ben daha oturamiyordum bile şuan doktorum başka devlet Hastanesi'ne gidiyorum bunları anlatsam sezeryan mi denesek kafam çok karışık çok psikolojim bozuk
Çok gecmis olsun canım sezeryan düşündüğünü doktora soyledinmi canim ne dedi

Esra Çınarrrr

Kayıtlı Üye
rank
Çok gecmis olsun canım sezeryan düşündüğünü doktora soyledinmi canim ne dedi
Teşekkür ederim hayır söylemedim ilk bebegimde normal diye tutturmustum bebeğin pozisyonu da uygundu 37.haftada gelmişti ama sonrası benim için çok sıkıntılı oldu o yüzden ilki normal ya şimdi sezeryan yapar mı bilmiyorum doğuma yakın konuşmayı düşünüyorum böyle birşey yaşayan devlette ilki normal ikincisi sorun olmadığı halde sezeryan olan var mı onu merk ediyorum

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar