Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bende sadece beyaz oldu tabi düşük tehlkiesi ve erken doğum riski olduğu haftalar ara bir oluyordu kahveringi kanama ve lekelenme ama sağlıklı bir gebelikte olmaz.
Canım benim8haftamdan 10kadar kanamam oldu 1112 de de kahverengiye dondu suan da yine kanama lekesi gibi ama cok acik renkte 13+5 olduk eger kahverengi leken vs var ise progestan fitil igne vs kulandiriyor doktorlar kulanmiyor isen doktorun ile gorus onlar bana gore cok ise yariyor bide doktorum gebelik haftam buyudukce duzelcegini soyledi benim plesentam önde gebelik haftan buyuk ise baska bir neden den oturude olabilir
Canım benim8haftamdan 10kadar kanamam oldu 1112 de de kahverengiye dondu suan da yine kanama lekesi gibi ama cok acik renkte 13+5 olduk eger kahverengi leken vs var ise progestan fitil igne vs kulandiriyor doktorlar kulanmiyor isen doktorun ile gorus onlar bana gore cok ise yariyor bide doktorum gebelik haftam buyudukce duzelcegini soyledi benim plesentam önde gebelik haftan buyuk ise baska bir neden den oturude olabilir
Evet bende progestan hapı ve arada sırada iğne vuruluyorum ilk gebeliğim düşük olmuştu bunda haplara ignelere dikkat etmeye çalışıyorum ama hala kahvrengi akıntı geliyor korkuyorum