Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kızlar dün söyleme sayıp ishal olmusum sonrada koltuğa oturdumda kan gelmiş makat kismimdan sizdede bu durum oldumu çok korktum ama yara gibi bişey olmus
Kızlar dün söyleme sayıp ishal olmusum sonrada koltuğa oturdumda kan gelmiş makat kismimdan sizdede bu durum oldumu çok korktum ama yara gibi bişey olmus
Bebeğiniz yaklaşık karnabahar büyüklüğünde.
Bebekte periyodik uyku ve uyanıklık dönemleri başlar. beyin çok fazla aktif olmaya başlar. akciğer büyümesi son halini alır ancak henüz dışarıda nefes alıp verecek olgunlukta değildir. 2. trimester bitiyor. sırt ağrıları, bacak krampları sıklaşır. Bebeğinizin boyu yaklaşık 35 cm ağırlıgı 950 gr
Doğumunz yakınsa hemoroid vardr kuzum korkma o bndede var ama kanama olmadı doğum aynına girince oluyor çünkü rahim ve ordaki kaslar zorlanirmis hemooit olurmuş bn e gebeligim 3 dede doğum ayında oldu doğumdan sonra gittim bı sorun olmadığını söylediler demekki zorlanıyor ister istemez sonuçta çocuk taşıyoruz tüm beden zorlanır
Cok deil cmm decavit içtim iceli boleyim binde bir ve dün ki olayda başıma ilk defa geldi az bişey kan sizmis ama özel olcak ama camasiirimda bişey yok koltuğa akmış bende anlamadim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Doğumunz yakınsa hemoroid vardr kuzum korkma o bndede var ama kanama olmadı doğum aynına girince oluyor çünkü rahim ve ordaki kaslar zorlanirmis hemooit olurmuş bn e gebeligim 3 dede doğum ayında oldu doğumdan sonra gittim bı sorun olmadığını söylediler demekki zorlanıyor ister istemez sonuçta çocuk taşıyoruz tüm beden zorlanır
Kızlar ben sanriim basur oldum ya makat kismimda kırmızı et parçası var ve dokununca ağri yapiyo çok korkuyorum nolur bişey soleyin gebelikten dolayıdır demi o kdr dikkt ediyorum yani doktora salı günü gidecem
Kızlar ben sanriim basur oldum ya makat kismimda kırmızı et parçası var ve dokununca ağri yapiyo çok korkuyorum nolur bişey soleyin gebelikten dolayıdır demi o kdr dikkt ediyorum yani doktora salı günü gidecem
Utanıyorum da yazarken kusura bakmayın doktoruma nasıl dicem onuda bilmiyorum ama arada bir ağrı yapıyor sizce doğumdan sonra geçer mi ya