Kan uyuşmazlığı

• Konbuyu başlatan Fatma ışık
  • Toplam 4 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Fatma ışık tarafından oluşturulan Kan uyuşmazlığı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 662 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kan uyuşmazlığı
Konbuyu başlatan Fatma ışık
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Busratuna
F

Fatma ışık

Guest
Kızlar kan uyuşmazlığimiz 17 haftalık gebeyim dün kahverengi lekelenme oldu tahlil yapıldı kan uyuşmazlığı pozitif çıktı ve bebekte etkilenmiş çok korkuyorum

Busratuna

Kayıtlı Üye
rank
Bizde de var ilk doğumda aşılarımı oldum ikincide gerek varmı bilmiyorum. Doktorun ne dedi

Kelemnur

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar kan uyuşmazlığimiz 17 haftalık gebeyim dün kahverengi lekelenme oldu tahlil yapıldı kan uyuşmazlığı pozitif çıktı ve bebekte etkilenmiş çok korkuyorum
Benim de kan uyuşmazlığım var doktorlar belli bir haftaya kadar yapmıyorlar kanama olursa direk git yaptır diyorlar çok saçma degilmi o kanama gelince biz gidip yaptırana kadar çocuğu etkilemiceyegi ne malum buna başka bir çözüm bulmaları lazım

Fatma ışık

Kayıtlı Üye
rank
Bizde de var ilk doğumda aşılarımı oldum ikincide gerek varmı bilmiyorum. Doktorun ne dedi
Muayene de birşey çıkmadı korkma dedi 20 gün önce iğne yapılmıştı ondan dolayı pozitif çıkmış olabilir dedi yinde de korkuyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Benim de kan uyuşmazlığım var doktorlar belli bir haftaya kadar yapmıyorlar kanama olursa direk git yaptır diyorlar çok saçma degilmi o kanama gelince biz gidip yaptırana kadar çocuğu etkilemiceyegi ne malum buna başka bir çözüm bu
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Benim de kan uyuşmazlığım var doktorlar belli bir haftaya kadar yapmıyorlar kanama olursa direk git yaptır diyorlar çok saçma degilmi o kanama gelince biz gidip yaptırana kadar çocuğu etkilemiceyegi ne malum buna başka bir çözüm bulmaları lazım
Çok saçma gerçekten

Busratuna

Kayıtlı Üye
rank
Bizimde kana baktı birşey demedi aşı olacak mı bilmiyorum . Geçmiş olsun inşallah sıkıntı olmaz

Tüm sayfalar yüklendi.