Sorum var Kanama ve lekelenme

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Bebektenim tarafından oluşturulan Kanama ve lekelenme başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 328 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kanama ve lekelenme
Konbuyu başlatan Bebektenim
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Bebektenim

Bebektenim

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba hanımlar. 9 nisanda adet oldum 16sında adetm bitti. 23 Nisan saat gece 2 de peçeteye pembe bi leke geldi açık pembe bir kaç damla. Daha sonrasında gece saat beşte yani 3 saat sonra iç çamasırıma dolu şekilde kahverengi lekelenme olduğunu gördüm . Sabah da kesildi sandım . Ama şu an 25 Nisan ve koyu kahve parlak akıntı gibi peceteye geliyor. Bu kadar erken hamilelik belirtisi olabilir mi yardımcı olursanız sevinirim normalde adetim çok düzenli fakat şu an vitaminim eksik olduğu için folbiol kullanıyorum o kanama yapar mı

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Merhaba hanımlar. 9 nisanda adet oldum 16sında adetm bitti. 23 Nisan saat gece 2 de peçeteye pembe bi leke geldi açık pembe bir kaç damla. Daha sonrasında gece saat beşte yani 3 saat sonra iç çamasırıma dolu şekilde kahverengi lekelenme olduğunu gördüm . Sabah da kesildi sandım . Ama şu an 25 Nisan ve koyu kahve parlak akıntı gibi peceteye geliyor. Bu kadar erken hamilelik belirtisi olabilir mi yardımcı olursanız sevinirim normalde adetim çok düzenli fakat şu an vitaminim eksik olduğu için folbiol kullanıyorum o kanama yapar mı
Gebelik şüphen varmı normalde planlı bir gebelik filan bu kadar erken erken belirti olacağını düşünmüyorum

merveceylann47

Kayıtlı Üye
rank
4 ay önce Benimde kahverengi ve pembe gelmişti ve kimyasal gebelik oldu, düşük

Bebektenim

Kayıtlı Üye
rank
Adet oldun yani? 🤔adet bitiminden hemen sonra mı ilişkiye girdiniz?
Eğer öyleyse bebek yerleşmesidir😊😊
Ayy Rabbim sana bağışlasın inşallah 🤲
Adetim bitti 7 gün sonra böyle lekeler geldi halen geliyor 6 gün oldu. Hala leke geliyor . Neyle alakalı olabilir. Yerleşme kanaması adetten bir iki gün önce olurmuş benim adetime 16 gün vardı lekelenme olduğunda yerleşme kanaması böyle uzun olmaz ki diye biliyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Adetim bitti 7 gün sonra böyle lekeler geldi halen geliyor 6 gün oldu. Hala leke geliyor . Neyle alakalı olabilir. Yerleşme kanaması adetten bir iki gün önce olurmuş benim adetime 16 gün vardı lekelenme olduğunda yerleşme kanaması böyle uzun olmaz ki diye biliyorum
Evet adet bitiminden hemen sonra ilişki oldu

Tüm sayfalar yüklendi.