Kanama ve Plesantada Ayrılma

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde FeyzaNB tarafından oluşturulan Kanama ve Plesantada Ayrılma başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 30 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Kanama ve Plesantada Ayrılma
Konbuyu başlatan FeyzaNB
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan FeyzaNB

FeyzaNB

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar merhaba, 12+1 günlük gebeyim. Bu sabah aniden koyu kırmızı kanamam oldu, bir çamaşırı kaplayacak şekilde.. doktora gittim, bebeğimin kalp atışı vardı, ama hareketleri önceki ultrasona göre azdı..
Doktor hafif bir ayrılma var dedi, progestan verdi kalp atışı var, hareketli bebeğin üstesinden geleceğini düşünüyorum dedi.. aranızda bunu yaşayan var mı ? Bebeğinizi kucağına alabildi mi? Canım çok sıkkın gerçekten, sürekli ağlıyorum.. dualarınızı eksik etmeyin 🥹

Mervercan

👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟
Yönetici
Mod
rank
Benimde 9. Haftada şiddetli kanamam oldu kocaman pıhtılar geldi ben bebek düştü diye ağlarken bebeğimin kalp atışı vardı. Doğum yaptım şuan 2 ay 10 günlük oldu bile

FeyzaNB

Kayıtlı Üye
rank
Benimde 9. Haftada şiddetli kanamam oldu kocaman pıhtılar geldi ben bebek düştü diye ağlarken bebeğimin kalp atışı vardı. Doğum yaptım şuan 2 ay 10 günlük oldu bile
Ya ne güzel çok şükür 🤲🏻 inşallah benim de öyle olur 😔 ne kadar sürmüştü kanama peki, benim şuanda da devam ediyor sabahki kadar olmasa da ped ile duruyorum kanama kesilmediği için 😔

Tüm sayfalar yüklendi.