Kullanışlı mı canım ben de düşünüyorummesela boyle yap gitigim magazda bir kacnu tak kulan hangi kolay gelirse onu gotur
Çok mantıklı ama 40 biter bitmez çıkıyoruz çarşı buraya çok uzak yakınlarda bir dükkan olsa dediğin gibi yapmak çok iyi olurdumesela boyle yap gitigim magazda bir kacnu tak kulan hangi kolay gelirse onu gotur
Markası neydiBenim kardeşim kullandı baya kullanisliydi
Kuzum bilmiyorum ama sorarım hatta içinde hep uyuyordu duruyorduMarkası neydi
Canım bende aldım da iki defa kullandım vAlla sevemedim pekSelam annişler. Haftaya sonunda 40 bitiyor ve dışarı çıkıyoruzfındığım için kanguru alıyoruz evde de rahat kullanabileceğim bir şey istiyorum önerisi olan var mı bel destekli
Maşallah buaradaSelam annişler. Haftaya sonunda 40 bitiyor ve dışarı çıkıyoruzfındığım için kanguru alıyoruz evde de rahat kullanabileceğim bir şey istiyorum önerisi olan var mı bel destekli
internetenmi alacaksin canim? o zaman alan anelerin yorumlarna bak hangi urunee daha memnunlarda onu alÇok mantıklı ama 40 biter bitmez çıkıyoruz çarşı buraya çok uzak yakınlarda bir dükkan olsa dediğin gibi yapmak çok iyi olurdu![]()
ben aldim amma kizim sevmedi canim amma bana gore kulanisli kizim sevmedi bebek arabasini isdedi o yuzden kenqurumu arkadasma hediye etumKullanışlı mı canım ben de düşünüyorum
Aynen katılıyorummesela boyle yap gitigim magazda bir kacnu tak kulan hangi kolay gelirse onu gotur