Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Kardeş
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="2 prenses1prens annesi" data-source="post: 118023" data-attributes="member: 2342"><p>O farklılık gösterebilir canım benim iki kızım var aralarında tam iki yas var küçük Bir buçuk büyük de üç buçuk yaşında arad kıskanıyolar bir birilerini ama yinede bir birlerine dayanamaz lar ayrı kalmazlar mesela oyun oynarken biri oyuncak alsın öteki onun elinden almaya çalışır o benim diye kıskananlar geçen hastane ye giderekn küçük kızımı ablama bıraktığım da büyük kızım kardeşim kaldı diye bir saatte yakın ağladı dilinden kardeşim nerde kelimesi hiç düşme di kardeşini tekrardan görene kadar sonrada kardeşine sarıldı öptü eline bir yiyecek versem kardeşime yokmu der durur onsuz birşey geçmiyor bugazin dan</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="2 prenses1prens annesi, post: 118023, member: 2342"] O farklılık gösterebilir canım benim iki kızım var aralarında tam iki yas var küçük Bir buçuk büyük de üç buçuk yaşında arad kıskanıyolar bir birilerini ama yinede bir birlerine dayanamaz lar ayrı kalmazlar mesela oyun oynarken biri oyuncak alsın öteki onun elinden almaya çalışır o benim diye kıskananlar geçen hastane ye giderekn küçük kızımı ablama bıraktığım da büyük kızım kardeşim kaldı diye bir saatte yakın ağladı dilinden kardeşim nerde kelimesi hiç düşme di kardeşini tekrardan görene kadar sonrada kardeşine sarıldı öptü eline bir yiyecek versem kardeşime yokmu der durur onsuz birşey geçmiyor bugazin dan [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Kardeş