Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Eşimin kardeşi eşimle aramızı bozucak artk
Kız herşeye karışıyor eşimle cok samimiler hep birlikte olalim istiyorlar evlerde çok yskın ama ben eşimle yanlız kalmak vakit geçirmek istiyorm bu kıza nasıl dur diyebilirim ...
Kız herşeye karışıyor eşimle cok samimiler hep birlikte olalim istiyorlar evlerde çok yskın ama ben eşimle yanlız kalmak vakit geçirmek istiyorm bu kıza nasıl dur diyebilirim ...
Katılıyorum ağlarına yapıştığın an kurtulmak can alıyor resmen
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-07-30
Gebeliğinizin 27. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık karnabahar büyüklüğünde.
Bebekte periyodik uyku ve uyanıklık dönemleri başlar. beyin çok fazla aktif olmaya başlar. akciğer büyümesi son halini alır ancak henüz dışarıda nefes alıp verecek olgunlukta değildir. 2. trimester bitiyor. sırt ağrıları, bacak krampları sıklaşır. Bebeğinizin boyu yaklaşık 35 cm ağırlıgı 950 gr
Canım benim görümcem başka şehirden bile aramı bozuyordu en sonunda tartışma çıktı eşim konusmuyo şuan şahısla bence daha tatsız yere gitmeden konuş gelmek isteyince müsait değilim falan de markete gidecem de gezmeye gidecem de
Canım benim görümcem başka şehirden bile aramı bozuyordu en sonunda tartışma çıktı eşim konusmuyo şuan şahısla bence daha tatsız yere gitmeden konuş gelmek isteyince müsait değilim falan de markete gidecem de gezmeye gidecem de
Bana gelseler ben cok mutlu olurum bebegim dogdugundan beri annemler çok sık geliyorlar, eşim hic laf etmez aksine gelsinler ister aramizi bozmadiklari surece gelsin gitsinler isterim hep. Ama sizin durumunuzu bilemeyecegim tabii..
Aranizi bozuyorsa esinle bu durumu konusmayi denemelisin. Sorunlari esinle aranizda cozebilirsen, sırtınızı birbirinize dayarsaniz daha güçlü olursunuz