Merhaba karninda çatlak oluşan gebeler yanitlayabilirler mi? Dogum ve kadın hastaliklarinda uzmanlık yapiyorum ve gebelerle bir çalışma yürütüyorum ve 590 gebeye ulaşmam gerekiyor. Bir kişinin bile katılımı cok onemli. Şimdiden teşekkür ederim
docs.google.com

Stria Gravidarumu Olan Primipar ve Multipar Gebelerde Beden İmajı ve Algısı Arasındaki İlişki
Gebelik, kadın vücudunda sistemleri etkileyen doğal bir çok fizyolojik değişikliğin meydana geldiği, fiziksel, ruhsal ve sosyal etkileri olan kompleks bir dönemdir. Bu süreçte fizyolojik değişikliklerin görüldüğü sistemlerden biri de deridir. Deride en sık görülen değişim stria gravidarum yani...
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Merhaba karninda çatlak oluşan gebeler yanitlayabilirler mi? Dogum ve kadın hastaliklarinda uzmanlık yapiyorum ve gebelerle bir çalışma yürütüyorum ve 590 gebeye ulaşmam gerekiyor. Bir kişinin bile katılımı cok onemli. Şimdiden teşekkür ederim
![]()
Stria Gravidarumu Olan Primipar ve Multipar Gebelerde Beden İmajı ve Algısı Arasındaki İlişki
Gebelik, kadın vücudunda sistemleri etkileyen doğal bir çok fizyolojik değişikliğin meydana geldiği, fiziksel, ruhsal ve sosyal etkileri olan kompleks bir dönemdir. Bu süreçte fizyolojik değişikliklerin görüldüğü sistemlerden biri de deridir. Deride en sık görülen değişim stria gravidarum yani...docs.google.com