Karinda sancı normal mi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Aynurka tarafından oluşturulan Karinda sancı normal mi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 608 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Karinda sancı normal mi
Konbuyu başlatan Aynurka
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ...

Aynurka

Kayıtlı Üye
rank
Benim kasıklarımda çok sancı oluyor normal mi yoksa doktora gitmem lazım mi 14+5 haftalık hamileyim ne düşünüyorsunuz

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Çok teşekkürler ben birine sordum dedi düşük tehlikesi olabilir çok korktum
Allah göstermesin kanama olursa ağrı olursa tamam düşük tehlikesi ama seninki sadece ağrı bendede oldu canım aynı haftalarda 30+3haftalik hamileyim herşey yolunda kimsenin dediğini dinleme canım rabbim sana çok güzel bir hediye vermiş tadını çıkar sevgiler ❤️🍀

Aynurka

Kayıtlı Üye
rank
Allah göstermesin kanama olursa ağrı olursa tamam düşük tehlikesi ama seninki sadece ağrı bendede oldu canım aynı haftalarda 30+3haftalik hamileyim herşey yolunda kimsenin dediğini dinleme canım rabbim sana çok güzel bir hediye vermiş tadını çıkar sevgiler ❤️🍀
Çok teşekkür ederim içimi rahatlattin 💜🌼

...

Moderator
Mod
rank
Benim kasıklarımda çok sancı oluyor normal mi yoksa doktora gitmem lazım mi 14+5 haftalık hamileyim ne düşünüyorsunuz
Dinlenince geçiyorsa ve riskli hamilelik değilse normal canım.Hamileliğimin başından beri hep ağrıyla yaşadım.Şu an 36 haftam doluyor aynı.Genelde ayakta kalınca kasık ve bel ağrısı çok oluyor.

Tüm sayfalar yüklendi.