Karnın içinde kaşıntı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Nur333 tarafından oluşturulan Karnın içinde kaşıntı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 596 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Karnın içinde kaşıntı
Konbuyu başlatan Nur333
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Aselaras

Nur333

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar resmen karnımın iç kısmı kaşınıyor ve karıncalanıyor. Karnım büyümeye başladı ondan mı kaynaklanıyordur

Nur333

Kayıtlı Üye
rank
Yirtilmalar basliyo cnm buyudugu icin yirtiliyo oda kasinti yapiyo rahatlatmak kremler yada ozel catlak yaglari var hamilelik icin tavsiye ederim rahatlatiyo
Deneyeyim canım teşekkür ederim benim cildim çok hassas ve çatlaklarım zaten gebelikten önce kalça kısmımda vardı şimdi de muhtemelen öyle oluyor

Ozlem kzlrmk.

Kayıtlı Üye
rank
Deneyeyim canım teşekkür ederim benim cildim çok hassas ve çatlaklarım zaten gebelikten önce kalça kısmımda vardı şimdi de muhtemelen öyle oluyor
Anladim cnm kimisi zeytin yagi kullaniyomus ama ben tuylenme yaptigi icin geri biraktim bebe yagi kullananda var ama ben eczaneden hamilelerin kullana bilecegi saglikli yaglari sordum ve onlardan aldim insallah senide rahatlatir

Tüm sayfalar yüklendi.